Onderwerp: ❄ Nieuws en Tips van Theo Wenting ❄

Wij wensen u fijne feestdagen en veel veilige kilometers.

Facbook Twitter LinkedIn
Fijne feestdagen!
Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het plezierige contact en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan onze medewerkers weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Wij wensen u fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling!

Namens alle medewerkers van Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.
Openingstijden rond de feestdagen
De tijd rond kerst en oud & nieuw is het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Houdt u wel rekening met onze aangepaste openingstijden:

Beide kerstdagen, oudjaarsdag en maandag 1 januari zijn wij gesloten. Dinsdag 2 januari staan wij weer voor u klaar!
Enkele tips voor het rijden bij gladheid
voorzichtig!
Ongeschonden op je bestemming aankomen, is wat iedereen wil. Daarom hebben we een aantal tips voor wanneer u met sneeuw of gladheid de weg op moet.

• Houd afstand en kijk ver voor u uit.
• Daarnaast is het van belang om niet te hard op te trekken ook al heeft u winterbanden. De banden moeten wel grip krijgen op de ondergrond.
• En als laatste, ga rustig een bocht in. Ook hier is er een grens voor wat winterbanden aankunnen. 
Volledig nieuwe Subaru XV en Impreza beloond met maximale score
van vijf sterren in 2017 Euro NCAP veiligheidstest

maximale score!
De nieuwe Subaru XV en Subaru Impreza haalden uitstekende scores in alle vier de testgebieden (volwassenen, kind, voetgangers bescherming, veiligheidsondersteuning) en haalden cijfers die ruimschoots boven het vereiste minimum lagen en aanzienlijk hoger waren dan de totale gemiddelde beoordeling.
Hoe zit dat nu met milieuzones?
Milieuzone
Steeds meer steden stellen een milieuzone in. In de milieuzone ben je alleen welkom met je auto, brommer of scooter als deze weinig luchtvervuiling oplevert. Rij je toch met een te vervuilend voertuig de stad in, dan heb je kans op een stevige boete. Zorg er dus voor dat je weet met welk voertuig je in welke stad welkom bent.

De Top 10 van meest betoverende kerstmarkten
het ultieme kerstgevoel
Om het ware kerstgevoel te beleven, gaan ook dit jaar weer veel mensen naar een kerstmarkt. Maar waar vind je nu die ene, unieke kerstbeleving?
Wat is mijn auto waard
Auto van de maand
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru XV - 2.0i Comfort (CVT AWD). Deze auto is voorzien van veel comfort, zoals climate control, cruise control, stoelverwarming voorzijde, navigatiesysteem, achteruitrijcamera en meer.

Bouwjaar 2015, 51.300 km, Prijs € 25.950,-

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.