Onderwerp: ☃ Winternieuws en Tips van Theo Wenting

Introductiedagen nieuwe Subaru XV en kent u onze nieuwe service al?

Facbook Twitter LinkedIn
Ontdek de nieuwe Subaru XV tijdens de introductiedagen
op 24 en 25 november & 1 en 2 december
de nieuwe Subaru XV
De nieuwe Subaru XV! Uitgevoerd met onder andere 'EyeSight', een hulpsysteem dat ingrijpt bij dreigend gevaar. Dit maakt de XV nóg veiliger, betrouwbaarder en nog meer gewenst dan dat hij al is. Wilt u de Subaru XV zelf ervaren? Schrijf u dan nu in voor de Subaru XV introductiedagen op 24 en 25 november of 1 en 2 december aanstaande.
De nieuwe Subaru Impreza
de nieuwe Impreza
"Hij stuurt echt heerlijk direct en scherp. Wat dat betreft is het een echte Subaru." Aldus AutoWeek over de nieuwe Impreza.
De Wenting Klantenkaart
Wenting Klantenkaart
Bent u al bekend met onze nieuwe service? De Wenting Klantenkaart is eigenlijk speciaal ontwikkeld voor de niet-Subaru klant. Voor Subaru en Daihatsu hebben wij natuurlijk al een Pechservice die wij kunnen aanbieden. Maar om ál onze klanten van dienst te kunnen zijn is er nu ook de Klantenkaart!
Let op: APK is geen onderhoud!
APK
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is géén onderhoud, een APK zegt namelijk alleen iets over het moment van keuren. Voldoet op het moment van keuren alles aan de minimale wettelijke norm, ook al is het maar nipt, dan wordt uw auto goedgekeurd. Een APK zegt dus niet of uw auto ook volgende maand of tijdens uw vakantie nog in orde is. De motor wordt bijvoorbeeld niet meegenomen in de keuring.

Is uw auto nog niet toe aan de APK, maar wel aan een onderhoudsbeurt? Maak dan online een afspraak. 
Waarom brandt het bandenspanningslampje?
wat te doen?
Dit oranje lampje is van het controlesysteem voor de bandenspanning. Als dit lampje gaat branden, is er geen reden tot paniek. De lagere buitentemperatuur zorgt ervoor dat de lucht in uw banden koud wordt. Koude lucht krimpt, de bandenspanning zakt en het controlelampje gaat branden.

In sommige gevallen zal het lampje na enige tijd weer uitgaan, omdat de lucht in uw banden warmer wordt en uitzet. Het lampje gaat zeker uit als de bandenspanning weer op peil wordt gebracht. Dit kunnen wij voor u doen, rij hiervoor gewoon even langs.

Occasiontest Subaru Forester
occasion review
Subaru Forester
"Ruim, niet te stuiten en oersterk." Lees de occasion review van de Forester door de ANWB.
Wat denkt u? Wisselen of wachten?
Wacht niet te lang
De herfst is nu in volle gang. De herfstvakantie is weer voorbij, er is veel blad op de weg, regen en kans op vorst. Als u uw winterbanden nog niet heeft laten monteren, maak dan snel een afspraak. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
Wat is mijn auto waard
Vrij van bladeren
Voorkom verstopping
Zorg ervoor dat de watervangbak (de ruimte tussen voorruit en motorruimte) altijd vrij is van bladeren. Als bladeren zich ophopen kunnen de afwateringskanalen verstopt raken, waardoor bij regen eerst de watervangbak en daarna de auto volloopt met water. Als je pech hebt kan dit water elektrische componenten in de auto beschadigen, waardoor de auto rare dingen of juist helemaal niets meer doet.

Geeft uw auto storingen, of voelt uw auto aan de binnenkant vochtig aan? Rij dan even langs of neem contact op.

Auto van de maand
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Nissan Juke - 1.6 Acenta. Deze auto biedt u o.a. een prettige hoge instap, sportieve lichtmetalen velgen en cruise controle. Uitgevoerd in automaat.

Bouwjaar 2011, 49.666 km, Prijs € 13.950.

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.