Onderwerp: De vakantie begint bij Theo Wenting

Ga voorbereid op padBekijk de e-mail online 

Facbook Twitter LinkedIn
Bandenspanning is anders tijdens de vakantie
Wel even doen
Een volgeladen auto, eventueel met caravan of bagagekar erachter, vraagt extra aandacht voor de bandenspanning. Zorg dat deze juist is en vooral niet te laag. Dit kost namelijk extra brandstof, de banden slijten sneller en het is minder veilig.

Controleer de bandenspanning altijd als de banden koud zijn, dus als er nog niet gereden is. Zijn uw banden bij het opmeten warm en is de bandenspanning hoog? Laat de lucht er dan niet uitlopen. Het is normaal dat de spanning oploopt zodra de banden warm worden. Twijfelt u? Kom dan even langs, het is zo gecontroleerd.


Ik ga op vakantie en ik neem mee …
Kom niet voor verrassingen te staan
Leuk spelletje voor in de auto, maar weet u dat de politie in sommige landen dat wel heel serieus neemt?! Als u op vakantie gaat dan is het goed om te weten wat verplicht is.

Wat is mijn auto waard
De zomer is nu begonnen
Koel genoeg
De eerste warme dagen hebben we alweer achter de rug. Werd het koud genoeg in uw auto? Of had u het gevoel dat het wel kouder kon of dat de airco stonk? Laat ons d airco gratis checken. Dan zien we direct wat er moet gebeuren. En zeker nu want we hebben interessante actieprijzen voor u.

Belang van goede remvloeistof, ook tijdens de vakantie in de bergen
In het verkeer gebeuren vaak onverwachte dingen. Een voetbal die plotseling de straat opstuitert, huisdieren die oversteken, mensen die - in gedachten verzonken - niet opletten.

Daarom spannen wij ons 
in, om u de veiligst mogelijke remmen te bieden – en daarbij horen ook de allerbeste remvloeistof kwaliteit en remprestaties. Wist u dat remvloeistof elke 2 jaar vervangen dient te worden. Laat het even door ons controleren.
7% bijtelling, BTW auto, ook nog te leasen bij Th. Wenting Lease B.V.
Unieke aanbieding
VOLVO V60 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum, bouwjaar 2014 en heeft nu 77.156 km gereden. Deze Volvo Verkeert in nieuwstaat en is van de eerste eigenaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent leasen van deze auto, neem dan even contact met ons op. We maken graag een berekening voor u.

Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.