Onderwerp: Herfst Nieuws enTips van Theo Wenting

Het is bijna weer zover | speciale actie winterbanden en meer nieuws.

Facbook Twitter LinkedIn
De Wenting Winter Controle Dagen
10 en 11 november 09.00 - 16.00 uur
Wintercontrole Dagen
Het is bijna weer zover... de Wenting Winter Controle Dagen! Tijdens de Wintercontrole Dagen kunt u zonder afspraak met uw auto bij ons terecht. Alle merken zijn welkom! Wij controleren uw auto op alle essentiële onderhouds- en veiligheidsaspecten, zodat u veilig en zorgeloos de winter tegemoet kunt!
  • Vrijdag 10 november 2017 (09.00 tot 16.00 uur)
  • Zaterdag 11 november 2017 (09.00 tot 16.00 uur)
De wintercontrole wordt gratis uitgevoerd, terwijl u wacht op uw auto onder het genot van een kop heerlijke erwtensoep.

We hebben dit jaar opnieuw een leuke attentie voor u klaarliggen. Hiervoor geldt wel OP=OP. Graag tot ziens bij de Wenting Wintercontrole Dagen!
Speciale actie: 
Scherp geprijsde winterbanden in diverse maten
speciale actie
Wij hebben nog enkele sets winterbanden op voorraad liggen. 
Diverse maten en zeer scherp geprijsd! 

Wees er snel bij want deze voorraad is beperktNeem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 
De nieuwe Subaru Impreza: nu in de showroom
nu in de showroom
Subaru heeft een doel: in 2020 het veiligste automerk ter wereld zijn. De nieuwe Impreza geeft inhoud aan die torenhoge ambitie met tal van intelligente veiligheidsvoorzieningen. Standaard. De Impreza is meer dan alleen veilig. Hij beschikt over een uitstekende wegligging, biedt u de meeste binnenruimte in zijn klasse en heeft een rijke standaarduitrusting. De nieuwe Impreza zal u overtuigen op alle vlakken.

Wilt u de nieuwe Impreza zelf ervaren? Vraag dan direct een proefrit aan.
De Subaru XV Outdoor Edition nu extra rijk uitgerust
extra voordeel!
Subaru’s populaire compacte SUV, de Subaru XV wint met de komst van de Outdoor Edition nog meer aan aantrekkelijkheid. De toch al rijk uitgeruste Comfort of Premium is als Outdoor Edition voorzien van een aantal in het oog springende aanpassingen aan het uiterlijk, die niet alleen de bruikbaarheid vergroten, maar ook het stoere karakter van de XV een extra impuls geven en de auto tevens nog eens beter beschermen. Van binnen en van buiten.
Wat is mijn auto waard
Wanneer de winterbanden eronder?
Wacht niet te lang
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!

Herfst betekent ook laagstaande zon
Veiligheid staat voorop!
In het najaar staat de zon vaak laag precies rond het spitsuur, zowel tijdens de ochtendspits als in de middag. Dit kan erg vervelend en gevaarlijk zijn tijdens het autorijden. Zorg er daarom voor dat er altijd een zonnebril (op sterkte indien nodig) in de auto ligt. Ook de zonneklep in uw auto kan helpen. Het klinkt misschien vreemd, maar juist bij een laagstaande herfstzon is de verlichting van uw auto extra belangrijk. Hierdoor bent u veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs als zij verblind worden door de zon.

Check regelmatig of de verlichting van uw auto nog goed werkt. Is er een lamp kapot, neem dan contact met ons op of maak een afspraak. 
Achter ook zichtbaar
Voor uw veiligheid
Veel auto's hebben automatische dagrijverlichting. Pas op! Als het mistig wordt branden de LED-strips aan de voorzijde wel, maar branden de achterlichten vaak niet (dit is merkafhankelijk, altijd even checken!). Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Rijd daarom bij slecht weer en mist altijd met het dimlicht aan.
Auto van de maand
SKODA OCTAVIA
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze SKODA OCTAVIA Stationwagon 5 drs – Combi - 1.2 TSI Greentech Ambition (AUTOMAAT).

Bouwjaar 2014, 60.059 km, Prijs € 19.850,-.

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.