Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Het eerste nieuws in 2018.

Facbook Twitter LinkedIn
Agenda 2018
Wat staat er allemaal op de planning in 2018? Uiteraard houden we u op de hoogte middels onze nieuwsbrief. Wellicht staat er hieronder een item waar u nu al extra informatie over zou willen ontvangen. Als u dit aan ons doorgeeft dan zorgen wij dat u deze informatie zo snel mogelijk ontvangt.

De bandenwissel, APK / onderhoud, occasion van de maand, events, introducties nieuwe modellen, diverse checks, werkplaats maandaanbiedingen, verkoop aanbiedingen.
Scan Covery Trial 2018
Scan Covery Trial
Daar gaan ze weer hoor. Ook dit jaar levert Automobielbedrijf Th.Wenting in samenwerking met Subaru weer een sportieve bijdrage! We hebben namelijk een Subaru Forester en Subaru Outback compleet bestickerd en winterproof afgeleverd voor het maken van de Scan Covery Trial. Een tocht van ruim 7000 km, welke kris kras door het prachtige Scandinavië gaat.

Dit jaar rijden we zelf niet mee, maar we hebben wel 2 Subaru’s geleverd waar de organisatie en de cameraploeg van RTL7 in rijden. De beelden hiervan worden uitgezonden in het najaar van 2018.
Veel nieuwe modellen op de Autosalon in Brussel
Veel nieuws bij Subaru op de autotentoonstelling van Brussel! Na de volledig nieuwe Subaru XV en Impreza is het nu tijd voor de vernieuwde Outback, Levorg en Final Edition van de WRX STI die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. Komt u een kijkje nemen? De autoshow wordt gehouden van 12 tot en met 21 januari 2018.
Nieuwe regels omtrent winterbanden (87% kent deze regel niet!)
de regels
Vanaf dit jaar volstaat het symbool met de aanduiding M+S (modder en sneeuw) niet meer als kwalificatie voor een winterband in Duitsland, maar is het zogenoemde sneeuwvlokjessymbool (Alpine) verplicht op winterbanden. Voor het gebruik van banden die alleen de M+S markering hebben, bestaat wel een overgangsregeling. De banden mogen nog tot 30 september 2024 gebruikt worden, mits deze vóór 31 december 2017 zijn geproduceerd.

Ga goed voorbereid op wintersport! Heeft u nieuwe winterbanden nodig? Neem gerust contact met ons op.

Ruitenwissers hebben geen prioriteit…?
Voor uw veiligheid
Om de winter goed door te komen worden diverse voorbereidingen getroffen. Zo vullen we bijna allemaal het ruitensproeierreservoir, nemen we maatregelen om te voorkomen dat deurrubbers bevriezen en laten we de airco en/of verwarming controleren. Ook de accu wordt geïnspecteerd in voorbereiding op de winterperiode. Maar wat gebeurt er eigenlijk met de ruitenwissers? Veelal worden deze pas vervangen als ze afgekeurd worden bij de APK.

Veilig de winter door? Laat dan ook uw ruitenwissers controleren. U kunt hiervoor gewoon bij ons langsrijden. 
Ook de accu heeft aandacht nodig
Belangrijk!
Elke auto-accu heeft een beperkte levensduur. Hoelang deze meegaat hangt af van het gebruik. Maakt u bijvoorbeeld veel korte ritten, dan komt een accu niet voldoende op temperatuur en laadt hij niet volledig op. Is uw auto-accu onvolledig opgeladen, dan is de kans groot dat hij het begeeft bij vrieskou. Onder het vriespunt levert een accu nog maar tweederde van zijn capaciteit en dat is niet genoeg om de auto te starten.

Laat bij twijfel de accu even doormeten. Kom gewoon langs of maak een afspraak.

Wat is mijn auto waard
Auto van de maand
Subaru Forester
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze SUBARU FORESTER SUV 5-drs – 2.0 Comfort AWDTrekgewicht 2000 KG, 1e eigenaar, auto verkeert in nieuwstaat.

Bouwjaar 2010, 112.737 km, Prijs € 15.450,-

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.