Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Spectaculaire Paasshow | Start uw avontuur met de nieuwe Outback, meld u aan voor de introductiedagen. 

Facbook Twitter LinkedIn
GRATIS trekhaak bij een nieuwe Subaru 
óf € 1.500,- extra inruilkorting* tijdens de PAASSHOW

29-30-31 maart 09.00 - 17.30 uur
2 april 11.00 - 16.00 uur
2e paasdag geopend
Wat is mijn auto waard
Maak kennis met de nieuwe Subaru Outback 
tijdens de introductiedagen op 
30 & 31 maart en op 6 & 7 april
de nieuwe Outback
Subaru heeft de nieuwe Outback van binnen en van buiten grondig aangepast. Ook is zijn veiligheidsuitrusting verder aangescherpt, onder meer met extra functies van het bekroonde EyeSight-systeem. Daarmee behoort de zesde generatie van de Outback tot een van de veiligste stationwagons in zijn klasse. En hij was al een van de ruimste. En een van de meest complete. Maak kennis met de meest veelzijdige stationwagon op de markt; ontmoet de nieuwe Subaru Outback.

U bent van harte welkom in onze showroom om de nieuwe Subaru Outback te bewonderen! Ga erin zitten. Kijk, voel en test ‘m. Dit kan tijdens de introductiedagen 30 en 31 maart, en op 6 en 7 april. Meld u nu aan!
De bandenwissel komt eraan
Met de stijgende temperaturen en de lente in het vooruitzicht is het hoog tijd voor de winter- naar zomerbandenwissel. Door de samenstelling van het rubber zorgen zomerbanden bij temperaturen hoger dan 7 graden voor beter grip, een kortere remweg en minder slijtage. Plan direct een afspraak in voor een bandenwissel, het kost u slechts een minuut! Bovendien controleren we direct het profiel van uw banden, zodat u veilig het voorjaar in kunt.

Let op: Wanneer u uw banden combineert met een setje velgen, heeft u zowel in de zomer als in de winter een velgenset en bespaart u kosten bij de bandenwissel. Uiteraard kunt u één van de twee sets bij ons in opslag zetten.
Subaru Impreza 2018!
de nieuwe Impreza
Wij hebben de nieuwste Subaru Impreza bij ons als demo auto rijden en wat is 'ie mooi! Voorzien van een compleet nieuw onderstel en dashboard en vele nieuwe toegevoegde veiligheidseigenschappen! Wilt u de Impreza zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan!
Zijn uw winterbanden wel verzekerd?
even controleren
Heeft u uw winterbanden thuis in de schuur opgeslagen, dan is het verstandig om te controleren of deze wel verzekerd zijn. Veelal wordt gedacht dat deze onder de inboedelverzekering vallen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u de banden bij ons laat opslaan, zijn ze verzekerd tegen brand én diefstal.

Wilt u uw winterbanden bij ons opslaan, neem dan contact op.

Natuurlijk repareren wij alle merken
alle merken welkom!
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook andere merken repareren of onderhouden. Uiteraard! Wanneer wij de auto verkopen, is het niet meer dan onze plicht om u ook deze service aan te bieden. Onze monteurs zijn opgeleid om aan diverse merken te kunnen werken. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van alle benodigde middelen om dit te kunnen realiseren. U kunt dus gerust een afspraak maken, wij helpen u graag verder!
Auto van de maand
Subaru Trezia
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Trezia.

Fijne instapklare Subaru Trezia - 1.3 Comfort uitgevoerd met o.a.: lederen bekleding, airco, PDC sensoren achterzijde, elektrisch bedienbare ramen. Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.

Bouwjaar 2012, 41.837 km, Prijs € 11.445,-.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.