Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Spaar voor een gratis wasbeurt | maak kennis met de nieuwe Outback 2018 en meer. 

Facbook Twitter LinkedIn
Gratis wasbeurt bij inlevering van een volle spaarkaart
gratis wasbeurt
Wist u dat, wanneer u een volle spaarkaart van Tankstation Wenting inlevert u recht heeft op een gratis wasbeurt? Kom snel langs, deze week zijn ook nog onze borstels vernieuwd!

Let op: Op Koningsdag - vrijdag 27 april - is ons tankstation gesloten. De buitenpaal is wel geopend, er kan dus wel getankt worden! 
Zaterdag 28 april is de shop weer geopend.
De nieuwe Subaru Outback 2018
Outback 2018
Subaru heeft de nieuwe Outback van binnen en van buiten grondig aangepast. Ook is zijn veiligheidsuitrusting verder aangescherpt, onder meer met extra functies van het bekroonde EyeSight-systeem. Daarmee behoort de zesde generatie van de Outback tot een van de veiligste stationwagons in zijn klasse. En hij was al een van de ruimste. En een van de meest complete. Maak kennis met de meest veelzijdige stationwagon op de markt; ontmoet de nieuwe Subaru Outback.

Fris en veilig de zomer in
Belangrijk!
Wat is het mooi deze week. Met deze zomerse temperaturen is het van belang om een goed werkend en verkoelend aircosysteem te hebben! Wij verzorgen dit graag voor u. We kunnen voorzien in diverse soorten airco vulling. Zowel het airco gas R134a als het vernieuwde airco gas R1234yf (voor automodellen vanaf 01-2011). Bel of mail ons voor een afspraak, wij plannen graag een moment voor u in. 

De waarde van uw auto
Wat is mijn auto waard
Wist u dat u zelf invloed heeft op de waarde van uw auto? Zorg dat:

• Uw auto volgens fabrieksschema wordt onderhouden.
• Uw auto met regelmaat gewassen wordt.
• Deze op tijd wordt voorzien van, of aangevuld met, nieuwe vloeistoffen.
• De reservesleutel niet zoekraakt.
• Het instructieboekje aanwezig is.

Uiteraard zijn kleine en grote schades ook van invloed op de waarde van uw auto. Wilt u weten wat uw auto waard is? Check het hier. 


Het is weer tijd voor de bandenwissel
plan de bandenwissel
Met deze stijgende temperaturen is het hoog tijd voor de winter- naar zomerbandenwissel. Door de samenstelling van het rubber zorgen zomerbanden bij temperaturen hoger dan 7 graden voor beter grip, een kortere remweg en minder slijtage. Plan direct een afspraak in voor een bandenwissel, het kost u slechts een minuut! Bovendien controleren we direct het profiel van uw banden, zodat u veilig het voorjaar in kunt.

Let op: Wanneer u uw banden combineert met een setje velgen, heeft u zowel in de zomer als in de winter een velgenset en bespaart u kosten bij de bandenwissel. Uiteraard kunt u één van de twee sets bij ons in opslag zetten.

Auto van de maand
cabrio
Het mooie weer komt eraan! Bent u op zoek naar een cabrio? Voor ieder wat wils! Laat de zomer maar komen!
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.