Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

3 juni Achterhoekse Zomerfair | De vakanties komen eraan, tips en interessante informatie.

Facbook Twitter LinkedIn
Achterhoekse Zomerfair Park Villa Ruimzicht
Zondag 3 juni 2018
Achterhoekse Zomerfair
Een dag lang genieten van mooie producten, lekkere wijnen, live muziek, haute couture, alledaagse mode en nog veel meer. Dat kan tijdens hét lifestyle evenement van de Achterhoek. Op zondag 3 juni 2018 (12.00-19.00 uur) is het park van Villa Ruimzicht te Doetinchem wederom decor voor alweer
de 7e editie van de Achterhoekse Zomerfair!

Ook Automobielbedrijf Th. Wenting is aanwezig! Wij zullen hier exposeren met onze diversiteit aan scooters en auto's. Komt u gezellig langs?

1.500.000 toeren tijdens de vakantierit
zomercheck
Gaat u binnenkort met de auto op vakantie? Laat dan voor vertrek een zomercheck uitvoeren. Veel pechgevallen gebeuren namelijk in de zomer. Pech kan natuurlijk niet altijd worden voorkomen, maar de meeste gevallen van autopech, zoals startproblemen, een defecte accu, oververhitting en aircoproblemen zijn vaak makkelijk te voorkomen.

Tip: bespaar kosten door bij ons een fles motorolie aan te schaffen. Deze is bij ons vaak 2-3 keer goedkoper dan in het buitenland.


Belangrijk: zorg dat de sensoren vrij zicht hebben
regelmatig wassen
De afgelopen jaren worden nieuwe auto’s steeds meer uitgerust met slimme systemen. Systemen die ervoor zorgen dat auto’s steeds meer zelf kunnen rijden, gevaarlijke situaties op tijd herkennen en ingrijpen. Om ervoor te zorgen dat de sensoren goed blijven werken, is het belangrijk dat ze vrij zicht hebben. Was daarom regelmatig uw auto! Doet u dit niet dan is de kans aanwezig dat de adapative cruise controle of parkeersensoren niet goed meer werken.

Blijven de sensoren piepen op momenten dat dit niet moet en nadat deze zijn schoongemaakt, kom dan even bij ons langs voor een controle.


Niet vergeten: milieustickers plakken voor onderweg
Milieuzone
Gaat u op vakantie naar het buitenland en wilt u onderweg een grote stad aandoen, vergeet dan niet om een milieusticker te kopen. Zo is bijvoorbeeld een milieusticker voor gemotoriseerde voertuigen verplicht in sommige steden in Frankrijk en Duitsland. Zonder deze sticker mag u de stad niet meer in en kunt u een boete verwachten.

In diverse andere landen heeft u een snelwegvignet nodig. Dit staat veelal langs de snelweg aangegeven en het vignet kunt u ter plekke kopen. 
Geldigheidsduur SCM certificaat 36 maanden
periodieke keuring
Diefstal van voertuigen is aan de orde van de dag. Een goed en gecertificeerd beveiligingssysteem voor uw auto is daarom erg belangrijk. Wanneer de geldigheid van het certificaat is verlopen, dient er een periodieke keuring te worden uitgevoerd. Wanneer het beveiligingssysteem 'goed' wordt bevonden, wordt de geldigheid van het certificaat met 12 maanden verlengd. U ontvangt een 'bewijs van certificering', waarin de nieuwe geldigheidsduur van het certificaat staat vermeld.

Dient uw beveiligingssysteem opnieuw gekeurd te worden? Neem dan even contact op.

Wat is mijn auto waard
Auto van de maand
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Levorg.

1.6 GT-S PREMIUM CVT | Trekhaak | Automaat | Navi | Leder. Demo auto, auto verkeert in nieuwstaat, per direct leverbaar. Inruil, financiering en leasing is mogelijk.

Bouwjaar 2016, 19.815 km, Prijs € 29.995,-.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.