Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

We gaan naar middachten op 29 en 30 juni & 1 juli, komt u ook?

Facbook Twitter LinkedIn
BuitenGewoon STOER voor Jacht | Bos | Boom
29 en 30 juni & 1 juli
Kasteel Middachten in De Steeg
Een gezellig dagje uit
BuitenGewoon STOER is een echte beurs voor het hele gezin. De feeërieke omgeving van Kasteel Middachten is hét decor voor een outdoor evenement waar alles aan bod komt voor jagers, boeren en buitenmensen. Liefhebbers die houden van een actieve beleving van de natuur in al zijn facetten. Jacht, bosbouw, boomverzorging, terreininrichting en -onderhoud, natuurbeheer, luxe, lifestyle en lekkerbekken.

Er is een tentendorp met een brede variëteit aan standhouders met allerlei aanbod. Een programma met kleiduiven schieten, zaagwedstrijden, hondendemonstraties, een culinair plein met workshops en demonstraties, allerlei groene activiteiten voor de kleine woudlopertjes.

Automobielbedrijf Th. Wenting is erbij! Komt u ook gezellig naar BuitenGewoon STOER? Maak er een gezellig dagje uit van, beleef het méé!

NB: Entreekaarten voor BuitenGewoon STOER kunt u bij ons verkrijgen met 50% korting. 

Subaru Vakantiecheck
ga voorbereid op reis
Gaat u deze zomer op vakantie met de auto? Ga dan veilig en goed voorbereid op weg: doe voor vertrek een vakantiecheck. Wij controleren de auto voor € 29,95 op de meest essentiële punten:
✔ Verlichting
✔ Wisserbladen
✔ Ruiten en ruitensproeiervloeistof
✔ Dynamo/airco riem
✔ Verwarming en ventilatie
✔ Koelsysteem
✔ Accu
✔ Laadspanning
✔ Achterruitverwarming

✔ Remvloeistof
✔ Motorolie niveau
✔ Schokdempers
✔ Koppeling en remmen
✔ Slangen en aansluitingen
✔ Deurrubbers, tankdop en sloten
✔ Reservewielspanning
✔ Bandenspanning en profieldiepte

Bandenspanning is anders tijdens de vakantie
Controleer de bandenspanning
De vakantieperiode komt er weer aan. Een volgeladen auto, eventueel met caravan of bagagekar erachter, vraagt extra aandacht voor de bandenspanning. Zorg dat deze juist is en vooral niet te laag. Dit kost namelijk extra brandstof, de banden slijten sneller én het is minder veilig.

Controleer de bandenspanning altijd als de banden koud zijn, dus als er nog niet gereden is. Zijn uw banden bij het opmeten warm en is de bandenspanning hoog, laat de lucht er dan niet uitlopen. Het is normaal dat de spanning oploopt zodra de banden warm worden. Twijfelt u? Kom dan even langs, het is zo gecontroleerd.


Test: Subaru Impreza 2018. Review en foto's
test, review en foto's
"Comfortabel, veilig en ongetwijfeld betrouwbaar. Het zijn de drie belangrijkste redenen om een Subaru Impreza te kopen", aldus Autokopen.nl.

APK tijdens uw vakantie
Laat tijdig uw auto keuren
Heel vervelend... tijdens uw vakantie komt u erachter dat uw auto gekeurd had moeten worden. Dit kunt u voorkomen door de auto al eerder aan te bieden voor de APK keuring. U kunt uw auto al vanaf twee maanden vóór de APK vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar.

Moet uw auto binnenkort gekeurd worden? Maak dan nu alvast een afspraak.


Wat is mijn auto waard
Uw gewenste auto niet in onze voorraad?
Dit was een mooie zoekopdracht voor een van onze klanten! Als wij de geschikte auto voor u niet zelf hebben staan, gaan wij op zoek naar de auto die past bij uw wensen. 

Staat uw gewenste auto niet in onze voorraad? Neem contact met ons op, wij gaan graag op zoek. 

"Vraag niet wat wij leveren, wij leveren wat u vraagt."

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.