Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Subaru SMART Service | wacht niet te lang | remvloeistof.

Facbook Twitter LinkedIn
Subaru SMART Service
Speciaal voor Subaru’s met ervaring
SMART Service
SMART Plus Service
Sommige auto-eigenaren herkennen het vast: naarmate de vierwieler ouder wordt, gaat ie steeds minder naar de dealer voor onderhoud, vaak vanwege te hoge kosten. Toch vallen die kosten wel mee, zeker als je ziet wat je er aan kennis en originele onderdelen voor terugkrijgt. Subaru komt eigenaren van auto's van oudere bouwjaren tegemoet met Subaru SMART Service, een onderhoudsprogramma met twee onderhoudsbeurten tegen lage tarieven. Zo blijven veiligheid en betrouwbaarheid betaalbaar.

Laat op tijd uw winterbanden monteren
klaar om de zomer achter je te laten
Deze extreme zomer had bijna niemand verwacht, dagen van meer dan 30 graden! Maar aan deze hoge temperaturen is weer een einde gekomen: de winter staat weer voor de deur.
Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan alvast een afspraak in voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Het belang van goede remvloeistof
Belangrijk!
In het verkeer gebeuren vaak onverwachte dingen. Een voetbal die plotseling de straat opstuitert, huisdieren die oversteken, mensen die - in gedachten verzonken - niet opletten. Daarom spannen wij ons in om u de veiligst mogelijke remmen te bieden en daarbij hoort remvloeistof van de allerbeste kwaliteit. Voor uw veiligheid adviseren wij u om elke 2 jaar de remvloeistof te laten verversen.

Twijfelt u wanneer de remvloeistof voor het laatst is vervangen? Neem het zekere voor het onzekere en laat het controleren, wij meten het zo voor u na.


Vraag van een klant: 
Twee winterbanden en twee zomerbanden onder de auto?
doe het niet!
Het antwoord is heel simpel: dit is ronduit onveilig. Het zijn verschillende banden met verschillende eigenschappen. Ook de niet aangedreven wielen hebben een belangrijke functie bij de wegligging en stabiliteit van de auto. Een verschil in (zijdelingse) grip tussen aangedreven en niet aangedreven wielen zal de stabiliteit van de auto ernstig in gevaar brengen. Bespaar niet op grip en veiligheid!

Nieuwe (winter)banden nodig? Neem even contact op.

Buitenlandse boete thuis ontvangen
wat te doen?
U heeft een overtreding begaan in het buitenland en bent geflitst. De bekeuring wordt dan naar het huisadres gestuurd, soms wel maanden later. Met name Italië, Duitsland, Spanje, België, Frankrijk en Zwitserland sturen bekeuringen naar het huisadres.

Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
Rijklaarprijs
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Forester 2.0 X COMFORT PACK Trekhaak | Airco | AWD | Hoge instap | 1500 KG trekgewicht.

Bouwjaar 2006, 148.146 km, Prijs € 9.445,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.