Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Reserveer in uw agenda: Wenting Winter Controle Dagen.  

Facbook Twitter LinkedIn
De Wenting Winter Controle Dagen
9 en 10 november 09.00 - 16.00 uur

Voorkom onaangename verrassingen
Het is bijna weer zover... de Wenting Winter Controle Dagen! Tijdens de Wintercontrole Dagen kunt u zonder afspraak met uw auto bij ons terecht. Alle merken zijn welkom! Wij controleren uw auto op alle essentiële onderhouds- en veiligheidsaspecten, zodat u veilig en zorgeloos de winter tegemoet kunt!
  • Vrijdag 9 november 2018 (09.00 tot 16.00 uur)
  • Zaterdag 10 november 2018 (09.00 tot 16.00 uur)
De wintercontrole wordt gratis uitgevoerd, terwijl u wacht op uw auto onder het genot van een kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. 

We hebben dit jaar opnieuw een leuke attentie voor u klaarliggen. Hiervoor geldt wel OP=OP. Graag tot ziens bij de Wenting Wintercontrole Dagen!

Wanneer de winterbanden eronder?
klaar om de zomer achter je te laten
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
Brandstoffen aan de pomp krijgen extra EU-informatiesticker
meer duidelijkheid
Tankstations in de hele EU hebben vanaf 12 oktober 2018 extra etiketten om tanken in het buitenland makkelijker te maken. Euro 95 en Euro 98 zijn voortaan bijvoorbeeld ook te vinden onder de naam E5. De wit-zwarte labels zijn in de hele Europese Unie hetzelfde en moeten een einde maken aan verwarring bij het tanken over de grens. De nieuwe stickers dienen dus als extra informatieservice, niet als vervanging voor de bestaande namen.

De overheid heeft een informatiesite om de veranderingen uit te leggen.

De blaadjes kunnen best lastig zijn
het is herfst
De dagen worden korter, het is eerder donker en de kans op een flinke bui neemt toe. Daarnaast zien we ook dat de bomen hun blad gaan verliezen. Houd rekening met het volgende:
  • Verwijder eventuele bladeren van uw ramen voordat u de ruitenwisser aanzet. Bladeren kunnen namelijk het rubber van de ruiterwisserbladen beschadigen.
  • Wees alert bij natte bladeren, het wegdek blijft in deze periode langer nat en kan hierdoor behoorlijk glad zijn.
  • Haal de afgevallen bladeren uit de luchtroosters van de auto. Dan werkt de airco en/of ontwaseming beter.
Hoe kan ik MONO rijden?
ongestoord onderweg
MONO rijden is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van de telefoon. MONO rijden kan op verschillende manieren. Het makkelijkst is als u uw telefoon zo instelt, dat u automatisch tijdens het rijden geen meldingen ontvangt. Dan bent u in één keer MONO. Bekijk hieronder hoe u dit kunt doen voor uw telefoon, zo kunt u ongestoord op weg.

Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
demonstratie auto
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Impreza 1.6I AWD PREMIUM Eyesight | Model '18 | Navigatie | Leer | Opendak.

Bouwjaar: oktober 2017  Prijs: € 31.445,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.