Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Subaru Ice Drive Experience: nog enkele plekken beschikbaar | De beste ooit | Subaru XV als winnaar uit de test.

Facbook Twitter LinkedIn
Subaru Ice Drive Experience
nog enkele plekken beschikbaar VOL=VOL
Rijden op ijs, het Noorderlicht bewonderen & een unieke huskytocht beleven?

Subaru behoort tot de veiligste merken ter wereld, dankzij slimme en doordachte techniek. Die techniek maakt Subaru’s bovendien leuk om te rijden. In Zweeds Lapland komen al die ingrediënten bij elkaar, daar kunt u ervaren waartoe een Subaru instaat is tijdens de vijfdaagse Subaru Ice Drive Experience.

U kunt volop uitproberen wat symmetrical all wheel drive (Subaru's unieke vierwielaandrijving) doet voor uw veiligheid, zoals u ook kunt ervaren hoe het is om op een gladde ondergrond te rijden en te glijden. De Subaru Ice Drive Experience is niet alleen leerzaam en zinvol, het is natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk en vindt plaats in een beeldschone omgeving bovendien. Gaat u mee?

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar voor de periode 28-01-19 t/m 01-02-19. 

Winterbanden, op tijd wisselen is wel zo slim
klaar om de zomer achter je te laten
De herfst is in volle gang. De herfstvakantie is voorbij, er is veel blad op de weg, regen én er is kans op vorst. Als u uw winterbanden nog niet heeft laten monteren, maak dan snel een afspraak.

Bij een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.

Review Subaru Outback 2018 van InstaAutoVlog:
"Vernieuwde Outback is beste ooit"
de beste ooit
"Subaru is een koning in het alsmaar beter maken van zijn producten. Onlangs was Subaru's - in Nederland - grootste aan de beurt. Deze kreeg tal van updates en die zorgen er stuk voor stuk voor dat dit de beste en fijnste Outback ooit is".

Loop eens een rondje om de auto
Voor uw veiligheid
De wintertijd is weer ingegaan. Tijdens de ochtend- en avondspits rijden we de komende periode weer vaak in het donker. Goede verlichting is dan van groot belang! Zet daarom alle verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Denk ook aan het mistachterlicht en de knipperlichten.

Een lampje laten vervangen, is goedkoper dan € 140,- boete. Rij gewoon even bij ons langs, we doen het direct voor u. 


Subaru XV wint de Autoweek Test!
als winnaar uit de test
Dat Subaru goede auto’s maakt, weten wij al lang, maar het is altijd fijn als onafhankelijke specialisten dat bevestigen. In dit geval AutoWeek. Het blad vergeleek de nieuwe XV 2.0i met de Mitsubishi Eclipse. Dit schreven de testers over de XV: "De XV is aangenaam ruim, met het goed afgestemde onderstel, maakt de XV een zelfverzekerde indruk en ben je eenmaal ingespeeld op de techniek, dan dan leer je deze auto steeds meer waarderen.” Onder de streep komt de XV als winnaar uit de test.

Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
Top occasion
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Outback 2.5i Premium CVT AWD | Trekhaak | Beige Leder | 1e eigenaar | dealer onderhouden.

Bouwjaar: oktober 2016  Prijs: € 35.445,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.