Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Subaru Testdagen | Wanneer APK | ook voor ruitreparatie.

Facbook Twitter LinkedIn
Maak de ideale testrit tijdens de Subaru Testdagen
Subaru Testdagen
Wat wilt u testen? De Veiligheid, De Grip, De Trekkracht, Het Comfort, of wilt u gewoon het Avontuur aangaan? Meld u dan aan voor de Subaru Testdagen. De volgende modellen staan gereed: Subaru XV - Subaru Forrester - Subaru Outback.

APK is niet elk jaar, onderhoud wel
elk jaar onderhoud
Een auto moet voor het eerst gekeurd worden als deze vier jaar oud is, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens om het jaar. Dit schema wordt 4-2-2-1 genoemd en is geldig voor personenauto's met een benzine- of elektromotor. Als de personenauto voorzien is van een diesel-, gas- of andere motor dan is het 3-1-1 schema van toepassing. Dus de eerste keer na drie jaar, vervolgens om het jaar.

Het is niet zo dat u het onderhoud ook op basis van dit schema kunt aanhouden. Onderhoud is elk jaar. Uw auto moet immers door weer en wind zijn werk doen.


Sterren horen aan de hemel, niet in uw voorruit!
Voor uw veiligheid
Bent u tijdens de wintersport een steentje tegengekomen en heeft u nu een ster in uw voorruit? Kom dan snel bij ons langs en laat de ster geen scheur worden. Door de warmte van de verwarming en de kou buiten kan uw ruit verder scheuren.

 

Laat uw ruit gratis controleren door onze vakkundige monteurs en indien nodig repareren. Een beschadiging tot de grootte van een 2-euromunt kan meestal gratis worden gerepareerd. Het vervangen van uw voorruit doen wij natuurlijk ook, maar dat kost u uw eigen risico en mogelijk no-claim korting. Wacht dus niet te lang.

Niet krabben = € 240,- betalen
Voor uw veiligheid
Gaat u de weg op als het heeft gevroren? Zorg dan dat de ruiten van uw auto volledig ijs- & sneeuwvrij zijn. Ook de politie waarschuwt op sociale media: “Zorg dat de ruiten van jouw auto ijsvrij zijn. Dan kun je wat zien en dat is een stuk veiliger voor jou en de overige weggebruikers. Dan bespaar je ook nog eens een boete van 240 euro. Zorg je ook voor je buitenspiegels?” 
Ook dit kan een monteur tegenkomen
let op: belangrijk!
Wielmoeren die omgekeerd tegen de velg aan gedraaid zijn. Dit ontdekte de monteur van een collega-autobedrijf toen de klant aangaf dat zijn auto niet lekker reed. De klant had zelf de zomerbanden naar winterbanden gewisseld en de wielmoeren niet op de juiste manier aangedraaid. Dit is gevaarlijk, omdat de wielmoeren zo gemakkelijker los kunnen gaan. Ook worden de wielen hierdoor niet goed gecentreerd op de bouten.

Heeft u uw banden onlangs zelf gewisseld en bent u er niet 100% zeker van dat dit goed is gebeurd, rij dan direct bij ons langs. We controleren het gelijk voor u.
Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Impreza 1.6I 4WD PREMIUM | Leder | Multimedia 2018 systeem | Eyesight.

Bouwjaar: oktober 2017  Prijs: € 29.950,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.