Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Ontdek de nieuwe Subaru Outback | Afspraak binnen 2 minuten | Maak de ideale testrit.

Facbook Twitter LinkedIn
VEILIG. EN RUIM. EN COMPLEET. EN BETROUWBAAR. EN… EN…
DE NIEUWE SUBARU OUTBACK

De veiligste in zijn klasse!
Subaru heeft zijn vlaggenschip, de Outback, vernieuwd. De stoere crossover behoort tot de veiligste auto’s in zijn klasse. En tot de meest luxueuze. Zoals hij ook de ruimste, de comfortabelste en de betrouwbaarste is in zijn soort. En een van de meest veelzijdige bovendien. Hoe dat kan? Dankzij slimme Japanse engineering, jarenlang fijnslijpen en door een vast geloof in eigen techniek; we noemen de sterke boxermotor, de comfortabele Lineartronic automaat, de symmetrische vierwielaandrijving en het oplettende EyeSight-veiligheidssysteem. Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is ook nog eens uitermate betaalbaar. Standaard 2.000 kg trekgewicht en 200 mm bodemvrijheid.

Zelf ontdekken wat de Outback allemaal is? Schrijf u in voor de Subaru Testdagen of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken binnen 2 minuten
Rijd niet door!
Binnenkort starten wij weer met de wissel van winterbanden naar de zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden! Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.

Maak de ideale testrit
Subaru Testdagen
Voor veel automobilisten geldt de winter als de zwaarste tijd van het jaar. Dichtgevroren autoruiten, slecht gestrooide straten in de buurt, sneeuw op de B-weg naar de snelweg toe en dan aansluiten in de file, omdat een automobilist de winterse omstandigheden niet te baas was en een ongeluk veroorzaakte.

Het kan ook anders. OK, de ruiten zult u ook bij een Subaru moeten krabben, maar eenmaal onderweg zult u merken dat de elementen veel minder grip op u hebben en dat het autorijden u makkelijker afgaat. Hoe dat kan? Dankzij de slimme techniek waarmee elke Subaru is uitgerust. 

Wilt u zelf ervaren hoe een Subaru de winter tackelt? Kom dan naar de Subaru Winter Testdagen en ga op pad met de Outback, Forester of Subaru XV. Er is al een nieuwe Subaru vanaf € 29.595,-.

Lampje vervangen?
We helpen u graag
Is een van de voorlampen kapot, vervang dan altijd beide lampen. De kans is groot dat binnen afzienbare tijd ook de andere lamp kapot gaat. Het aantal branduren van beide lampen is namelijk nagenoeg gelijk. U voorkomt hiermee dubbel werk en een bekeuring mocht u worden aangehouden.

Tegenwoordig is het best lastig geworden om zelf het lampje te vervangen. Rij daarom even langs dan kunnen wij dat voor u doen.


Deze vraag over auto's wordt 15.000 keer per maand gegoogeld
Wat is mijn auto waard
Nederlanders stelden in 2018 op internet het vaakst de vraag: ‘Wat is mijn auto waard?’ Deze vraag werd gemiddeld ruim 15.000 keer per maand gesteld. Dit blijkt uit onderzoek van internationaal marketingplatform SEMrush.

Wilt u weten wat uw auto waard is? Laat het ons weten.
Een greep uit onze occasion voorraad 
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze BMW 2 Serie Active Tourer 220i Luxury Automaat | Leer | Navigatie.

Bouwjaar: maart 2015  Prijs: € 26.945,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.