Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

MultiChip | Wist u dat? | Koel de zomer in | Top 3 APK afkeurpunten.

Facbook Twitter LinkedIn
Maak kennis met de e-BOXER
bij Automobielbedrijf Th. Wenting op 23 en 24 mei

Subaru staat aan de vooravond van de introductie van twee belangrijke modellen: de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER en de Subaru XV e-BOXER. Beide modellen zijn dankzij hybride-techniek tot zo’n 11% zuiniger. U kunt nu al tijdens een aantal speciale e-BOXER-dagen kennismaken met de twee nieuwkomers, nog ver voordat zij eind dit jaar in de showroom te vinden zijn. Aanmelden kan hier, let op: het aantal plekken is beperkt!

Wist u dat?
Alternatief voor chiptuning
Automobielbedrijf Th. Wenting is dealer en erkend installateur van de MultiChip. Multichip ODB-chiptuning is het alternatief voor chiptuning en met name geschikt voor lease-auto’s en auto’s met fabrieksgarantie. Voordelen van Multichip ODB-chiptuning zijn:
  • Zorgt dat uw auto sneller, comfortabeler en soepeler rijdt.
  • Zorgt voor brandstofbesparing en een sterker vermogen.
Heeft u vragen of wilt u weten of MultiChip geschikt is voor uw auto, neem dan graag contact met ons op.

Heeft u onze geheel vernieuwde wasstraat al geprobeerd?
wassen zonder krassen
Niet alleen de wasstraat is vernieuwd, maar tevens de vloer van Smit Vloersystemen B.V. en de belettering van Roelofswaard Beletteringen. Deze nieuwe rollover is voorzien van de nieuwste SofTecs-borstels. Dus wassen zonder krassen!

Wist u dat, wanneer u de spaarkaart van ons tankstation vol heeft, u gratis de auto kunt wassen? En wist u dat, wanneer u de auto vol tankt, u € 5,00 korting krijgt op wasprogramma 1?


Bandenspanning is anders tijdens de vakantie
de juiste bandenspanning
Een volgeladen auto, eventueel met caravan of bagagekar erachter, vraagt extra aandacht voor de bandenspanning. Zorg dat deze juist is en vooral niet te laag. Dit kost namelijk extra brandstof, de banden slijten sneller en het is minder veilig. Controleer de bandenspanning altijd als de banden koud zijn, dus als er nog niet gereden is. Zijn uw banden bij het opmeten warm en is de bandenspanning hoog? Laat de lucht er dan niet uitlopen. Het is normaal dat de spanning oploopt zodra de banden warm worden. Twijfelt u? Kom dan even langs, het is zo gecontroleerd.

Koel de zomer in met de aircocheck
airco controle
Om te zorgen dat u straks koel onderweg bent, is jaarlijks onderhoud aan de airco van uw auto noodzakelijk. Jaarlijks verdwijnt namelijk 10% van het essentiële koudemiddel. Als het vloeistofpeil te laag is, nemen ook schimmelvorming en vieze luchtjes toe. Wij testen uw airco gratis en controleren de werking.
Top 3 afkeurpunten tijdens de APK
Top 3
De APK is een momentopname: Hoe staat uw auto ervoor op het moment dat deze wordt aangeboden voor de Algemene Periodieke Keuring? Auto’s worden gecheckt op tal van punten. Een Top 3 van punten waarop auto’s veelal afgekeurd worden:

  1. Onvoldoende profiel op de banden. Let op: het wettelijk minimum is 1,6 mm gemeten over 75% van het oppervlak. Voor uw veiligheid adviseren wij om zomerbanden te vervangen zodra er minder dan 2 mm profieldiepte over is.
  2. Stofhoes van de aandrijfas dicht niet af. Wanneer er vuil en water in kan komen, slijten de draaiende delen snel en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden.
  3. De slechte werking/toestand van verplicht licht en/of retroreflector. Wanneer er lampjes kapot zijn of een retroreflector niet naar behoren functioneert, wordt uw auto afgekeurd.
Is uw auto toe aan de APK, maak dan online een afspraak.


Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
demonstratie auto
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze SUBARU IMPREZA 1.6I 4WD PREMIUM | Leder | Multimedia 2018 systeem | Eyesight.

Bouwjaar: 2017  Prijs: € 29.950,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.