Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

22 en 23 juni - TrialGP Netherlands | Subaru scoort hoogste score | APK tijdens vakantie | Prijswinnaar.

Facbook Twitter LinkedIn
Mis het niet: 22 en 23 juni WK Trial in Zelhem
mis het niet!
Op 22 en 23 juni 2019 gaat er absoluut trial geschiedenis geschreven worden. Op de unieke ZAMC motorsportaccommodatie “de Langenberg” in Zelhem wordt de 3e wedstrijd voor het FIM Wereldkampioenschap 2019 georganiseerd. Alle seinen staan op groen om er een prachtig trialfeest van te maken. Automobielbedrijf Th. Wenting is als sponsor natuurlijk aanwezig!

Wilt u dit spektakel ook niet missen, neem dan even contact met ons op: tel. 0314-34 00 00. Wij hebben nog enkele toegangskaarten beschikbaar!

GLOEDNIEUWE SUBARU FORESTER WINT AWARD VOOR HOOGSTE SCORE IN JNCAP-VEILIGHEIDSTESTS
Subaru scoort
Momenteel wordt de nieuwe Forester, nog ver voor zijn marktintroductie eind dit jaar, via sneak previews aan belangstellenden gepresenteerd en nu al heeft het model zijn eerste prijs te pakken. 

De nieuwe Forester won de Grand Prix Award, omdat hij de meeste punten heeft gehaald in het Japan New Car Assessment Program (JNCAP), de belangrijkste Japanse veiligheidstest. De Forester verdiende ook de Advanced Safety Vehicle Triple Plus (ASV +++), de hoogst mogelijke score in diezelfde proeven. Ook de Subaru XV en Impreza gingen met de hoogste ASV+++-waardering aan de haal.

Onderhoud en/of APK tijdens uw vakantie
eerder laten keuren
Heel vervelend... tijdens uw vakantie komt u erachter dat uw auto gekeurd had moeten worden. Dit kunt u voorkomen door de auto al eerder aan te bieden voor de APK keuring. U kunt uw auto al vanaf twee maanden vóór de APK vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar.

Moet uw auto binnenkort voor onderhoud en/of gekeurd worden? Maak dan nu alvast een afspraak.


Prijswinnaar aan het woord
Je zult maar winnaar van een mooie prijs zijn en met een gloednieuwe Subaru Outback en een net zo nieuwe Adria-caravan een week lang op vakantie mogen. Het overkwam de familie Wichards. Zij gingen onlangs met de fraaie combinatie op pad en kwamen terug met onderstaand verhaal.

98,4% van afgedankte auto wordt nuttig toegepast
Wat gebeurt er met een auto aan het einde van zijn looptijd? De grote sloperijen van vroeger zie je steeds minder. Tegenwoordig wordt 98,4% van de auto weer ergens anders voor gebruikt. Autorecycling kent vier stappen:
  1. Afmelden voor demontage.
  2. Demonteren van een auto en verkoop van gebruikte, originele onderdelen.
  3. Shredden ofwel vermalen van de auto om het metaal voor hergebruik geschikt te maken.
  4. Nascheiden van kunststoffen, mineralen, vezels en metalen tot hernieuwde grondstoffen.
Van het totale gewicht van een auto is uiteindelijk slechts 1,6 procent niet recyclebaar. Vrijwel niets gaat verloren. Sinds de oprichting in 1995 zijn er via ARN (Auto Recycling Nederland) ruim vijf miljoen auto’s op deze manier duurzaam gerecycled.
Vraag van een klant, wat is koudemiddel?
Wat is het eigenlijk?
Een koudemiddel, ook wel airco gas genoemd, is een stof dat in warmtepompen (compressor) wordt gebruikt voor het transporteren van warmte. Dit werkt via een natuurkundig basisprincipe: wanneer een vloeistof verdampt, wordt er warmte aan de omgeving onttrokken.

Waarom moet koudemiddel bijgevuld worden? Het koudemiddel is een stof dat bestaat uit zeer kleine moleculen. Het systeem raakt per jaar circa 10% van zijn vulling kwijt aan de buitenlucht. Als de druk teveel zakt zal de werking verminderen en uiteindelijk stoppen. Voortijdig bij laten vullen is daarom het advies.
Autoverzekering: mag mijn zoon of dochter in mijn auto rijden?
mag het wel of niet?
Heeft uw zoon of dochter zijn/haar rijbewijs gehaald? Dan komt onherroepelijk de vraag of hij/zij in uw auto mag rijden. Maar hoe werkt dat met de autoverzekering? Valt het binnen de dekking van uw autoverzekering als uw zoon of dochter per ongeluk een muurtje raakt?

Wat is mijn auto waard
Een greep uit onze occasion voorraad 
Actie
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Subaru Forester 2.0 Spring Edition CVT | AWD | Automaat | Trekhaak.

Bouwjaar: 2019  Prijs: € 46.895,-

Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten de auto graag voor u klaar. 

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.