Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

Zelftank Th. Wenting wordt Fieten Olie | Wintertips | Nieuw soort pechgeval.

Facbook Twitter LinkedIn
De spaaracties blijven! Alleen de naam verandert.
Met ingang van 1 november verandert de naam van dit tankstation. Zelftank Th. Wenting wordt Fieten Olie. Fieten Olie is een no-nonsense bedrijf met inmiddels 41 tankstations in het hele land. Maar belangrijker nog: ze zijn scherp aan de prijs.

Wat gaat er veranderen? 
Behalve de naam eigenlijk niet zo veel. Onze medewerkers blijven. Dus de vertrouwde gezichten in de shop zult u blijven zien. Onze spaaracties stoppen, maar er komen nieuwe, aantrekkelijke acties voor terug.

Goed om te weten
Oude spaarkaarten blijven alleen nog geldig voor de gratis wasbeurten en APK’s. De tankpassen van Th. Wenting worden op korte termijn vervangen door tankpassen van Fieten Olie.

Bedankt!
Dit is een goed moment u hartelijk te danken voor het jarenlange vertrouwen. Sommigen van u zijn al sinds 1970 klant bij ons!
Zijn uw winter- of zomerbanden verzekerd?
Tijd voor de bandenwissel
Heeft u de winter- of zomerbanden thuis in de schuur opgeslagen, dan is het verstandig om te controleren of deze wel verzekerd zijn. Veelal wordt gedacht dat deze onder de inboedelverzekering vallen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u de banden bij ons laat opslaan, zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal.

Heeft u de winterbandenwissel nog niet ingepland? Maak dan nu een afspraak.

Goed voorbereid de winter in
Wintertips
Uw auto krijgt het in de winter extra zwaar, dus wat extra aandacht kan geen kwaad. Hierbij alvast 3 wintertips:
  • Startkabels: leg een set in uw auto, het neemt weinig plaats in. Met goed onderhoud en een gezonde accu zal het u niet overkomen, maar zo kunt u mooi een ander op weg helpen. 
  • Versnelling: bij strenge vorst kan uw handrem vastvriezen. Zet uw auto daarom in de winter in de eerste versnelling. Natuurlijk wel starten met ingetrapte koppeling!
  • Ruitenwissers: door uw ruitenwissers ’s avonds omhoog te zetten, voorkomt u beschadiging van het rubber door vastvriezen. Kleine moeite, groot gemak.
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, of twijfelt u aan de staat van de accu? Maak dan een werkplaatsafspraak. We controleren het graag voor u.

Nieuw soort pechgeval
Goed opletten
Steeds meer auto’s hebben keyless entry. De autosleutel communiceert hierbij draadloos met de auto. Starten gaat niet door het omdraaien van de autosleutel, maar door het indrukken van een knop. Maar wat als de passagier die sleutel in zijn zak heeft en bijvoorbeeld wordt afgezet op Schiphol? De auto blijft dan gewoon rijden. Pas als de knop om het contact uit te schakelen is ingedrukt, zal er weer een sleutel nodig zijn om verder te rijden. Dan zult u dus terug moeten naar degene die de sleutel in zijn zak heeft óf u zult zonder te stoppen naar huis moeten rijden, waar de reservesleutel ligt.

Een oplossing is er niet voor. Het komt op discipline aan: ga niet achter het stuur zitten zonder een sleutel in uw zak.
Vrij van bladeren
Voorkom onaangename verrassingen
Zorg ervoor dat de watervangbak (de ruimte tussen voorruit en motorruimte) altijd vrij is van bladeren. Als bladeren zich ophopen kunnen de afwateringskanalen verstopt raken, waardoor bij regen eerst de watervangbak en daarna de auto volloopt met water. Als je pech hebt kan dit water elektrische componenten in de auto beschadigen, waardoor de auto rare dingen of juist helemaal niets meer doet.

Geeft uw auto storingen, of voelt uw auto aan de binnenkant vochtig aan? Rij dan even langs of neem contact op.

Wat is mijn auto waard
Bent u op zoek naar een andere auto?
Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij zetten de auto graag voor u klaar.
Kia Sportage 2.0 X-ecutive Plus Pack First Edition Leer | Trekhaak | Navigatie

Bouwjaar: 2010 Prijs: € 14.345,-Mazda CX-3 2.0 SkyActiv-G 120 SkyLease GT | Leer | Navigatie | Automaat | PDC

Bouwjaar: 2018 Prijs: € 25.945,-Subaru XV 2.0i Luxury AWD Automaat | Trekhaak | Achteruitrijcamera

Bouwjaar: 2014 Prijs: € 19.945,-Toyota Yaris 1.5 Hybrid Lease | Navigatie | Cruise Controle | Camera

Bouwjaar: 2015 Prijs: € 13.745,-


Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.