Onderwerp: Nieuws en Tips van Theo Wenting

‘Super bedankt voor alle felicitaties’

Facbook Twitter LinkedIn
Beste klanten, 

1 Februari was het zover, 50 jaar Automobielberijf Th. Wenting B.V. Een mijlpaal waar wij natuurlijk enorm trots op zijn. Langs deze weg wil ik iedereen super bedanken voor alle felicitaties, brieven, mails, apps, belletjes en bezoeken aan onze showroom. Ik ben niet vaak stil, maar dit overtrof alles. 

Namens het gehele Wenting team en familie wil ik u enorm bedanken voor uw belangstelling die voelt als een warme deken.

Hartelijke groet,
Theo Wenting
Niet alleen op de dag zelf maar ook de komende tijd zijn er diverse feestelijke activiteiten en speciale jubileumacties. Tot 1 april bieden wij onder meer 1.500 euro aan accessoires bij aankoop van een nieuwe Subaru! En 50 % korting op programma’s 4 en 5 van de wassstraat. 

"In het voorjaar organiseren we ook nog een speciale jubileum feestweek met allerlei acties.” Kortom een bezoek aan ons bedrijf is in dit jubileumjaar meer dan de moeite waard.
jubileumaanbieding
De Subaru XV 2.0i is terug. Als hybride
ervaar het zelf
De vernieuwde Subaru XV 2.0i is terug als hybride. Hij combineert een krachtige boxermotor met hybridetechnologie, permanente vierwielaandrijving en automaat.
  • Lager brandstofverbruik
  • 150 pk en 16,7 pk systeemvermogen
  • 1.270 kg trekgewicht
  • EyeSight veiligheidssysteem met Adaptive Cruise Control
  • Hoogste score van 5 sterren EuroNCAP botstest
De vernieuwde Subaru XV e-BOXER is er vanaf € 40.295,-. Zelf ontdekken? Maak een proefrit of breng een bezoek aan onze showroom.
Subaru e-BOXER's in de sneeuw bij RTL
uitgebreide test
RTL Autowereld reisde met af naar het hoge en koude Finse Lapland om in Rovaniemi de hybride Subaru XV en Forester te testen. Met temperaturen van -30 graden Celsius werd niet alleen de kachel goed getest, maar kwamen ook de voordelen van permanente vierwielaandrijving en de uitstekende wegligging aan bod.
Waarom onderhoud aan uw auto?
maximale zekerheid
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw auto wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden auto een betere inruilwaarde.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.

Vervangend vervoer
leenfiets
Van nieuwe klanten krijgen wij nog wel eens de vraag hoe het met vervangend vervoer zit. Uiteraard bieden wij vervangend vervoer aan. Er zijn diverse mogelijkheden, denk aan een leenauto, leenfiets óf wij brengen u naar huis (in overleg). Als u liever wilt wachten dan horen we dat graag. We zullen dit dan meenemen in de planning.

*Vraag even naar de voorwaarden omtrent het vervangend vervoer.

Onderhoudsintervallen anders dan bij APK
onderhoud elk jaar
APK is niet elk jaar, onderhoud is wel elk jaar. Een auto moet voor het eerst gekeurd worden als deze vier jaar oud is, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens om het jaar. Dit schema wordt 4-2-2-1 genoemd en is geldig voor personenauto's met een benzine- of elektromotor. Als de personenauto voorzien is van een diesel-, gas- of andere motor dan is het 3-1-1 schema van toepassing. Dus de eerste keer na drie jaar, vervolgens om het jaar.

Het is niet zo dat u het onderhoud ook op basis van dit schema kunt aanhouden. Onderhoud vindt elk jaar plaats. Uw auto moet immers door weer en wind zijn werk doen.

Wat is mijn auto waard
Bent u op zoek naar een andere auto?
Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij zetten de auto graag voor u klaar.
Opel Mokka 
1.4 T Cosmo Leer | Navigatie | PDC voor en achter

Bouwjaar: 2015 Prijs: € 18.745
Peugeot 2008 
1.2 PureTech Allure Automaat | Hoge instap | Camera | Android / Apple carplay

Bouwjaar: 2019 Prijs: € 21.945Subaru Forester
2.0 Luxury CVT AWD Airco | Trekhaak | Trekgewicht 2000 KG | Navigatie

Bouwjaar: 2015 Prijs: € 24.945Subaru Outback
2.5i Premium CVT AWD | Trekhaak | Leer | Opendak | Navigatie

Bouwjaar: 2016 Prijs: € 32.845Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.