Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Zet het in uw agenda 4 en 5 novemberBekijk de e-mail online 

Facbook Twitter LinkedIn
Vrijdag 4 en zaterdag 5 november is het weer zover! 
De Wenting Winter Controle Dagen!
Het gaat weer van start
Op één van deze dagen bent u van harte welkom om uw geliefde auto gratis te laten controleren op 20 vitale punten! Denk hierbij aan: ruitenwisserbladen, banden, remmen, ruiten, airco systeem, etc.

U kunt, onder het genot van een ouderwetse winterse pot snert met roggebrood en spek, wachten terwijl uw auto gecontroleerd wordt. Afspraak maken is niet nodig én uiteraard zijn alle merken welkom!


Wat anderen over ons vertellen
Wat anderen zeggen
Wij, van het Wenting–team, horen graag wat uw ervaringen zijn binnen Automobielbedrijf Wenting. Zo kunnen wij onze service nog verder verbeteren. Hiervoor nodigen wij u uit om de pagina Klantenvertellen in te vullen. Wij danken u alvast hartelijk! Onder de ingevulde reacties verloten wij één gratis wasbeurt!
 
Wat is mijn auto waard
De herfst is stiekem toch wel heel erg mooi.
Een plaatje
Het is alweer herfst! We zomeren nog een beetje na, maar dan moeten we er toch echt aan geloven. De herfst is een onstuimig seizoen; vallende blaadjes, hagel, regen, storm en kou. Wat kunt u doen om uw auto zo goed mogelijk klaar te maken voor de herfst? We hebben een paar tips voor u:
  • Laaghangende zon is één van de meest voorkomende redenen voor ongelukken. Leg een extra zonnebril in het handschoenenvakje.
  • Misschien is het overdag nog niet zo koud, maar in de herfst kan het wel degelijk vriezen aan de grond. Check het weer even voordat u de weg op gaat. 
  • In de herfst kan het behoorlijk regenen. Let erop dat u voldoende profiel op uw banden heeft. 
  • Denk eraan dat uw ruiten schoon zijn en de rubbers van uw ruitenwissers niet uitgedroogd zijn. Zo heeft u goed zicht mocht het gaan regenen of hagelen.
  • Zorg dat uw airco en verwarming het goed doen!
 
Waarom is de kwaliteit van olie belangrijk?
Olie hoe belangrijk is dat
De smering is de belangrijkste factor voor de levensduur en de prestaties van de motor. De juiste olie en een optimale smering zorgen ervoor dat uw motor de topprestaties kan leveren die u mag verwachten. Met kwalitatief goede olie draait de motor soepel en wordt slijtage tot een minimum beperkt. Motorolie reinigt bovendien het oliecircuit, door vuildeeltjes op te nemen. Hoe dunner de olie, hoe sneller de olie wordt rondgepompt en hoe meer vuil en warmte kan worden afgevoerd. Met dunne olie is het brandstofverbruik lager en daarom kiezen veel motorfabrikanten hier vaker voor in hun advies voor een bepaald model auto.

Olie checken voor de zekerheid? Neem dan contact op of maak een afspraak.

 
Opel Mokka, Robuust en hoge zit 
Unieke occasion
OPEL MOKKA Opel Mokka - 1.6 Edition, bouwjaar 2013 en heeft nu 63.907 km gereden. De auto verkeert in nieuwstaat. Zeer mooie complete auto, 6 maanden Bovag garantie, 12 maanden Bovag mobiliteitsgarantie. Inruil en financiering is mogelijk. Volledige onderhoudshistorie aanwezig.
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.