Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Maak een noodstop en ervaar EyeSight bij Theo Wenting, aanmelden kan hier

Facbook Twitter LinkedIn
Vrijdag 18 november Subaru Safety Days van 09.00 – 17.00
Kom het ervaren
Kom naar de Subaru Safety Days 18 november 2016

Wij nodigen u uit voor de Subaru Safety Days op 18 NOVEMBER! Maak een noodstop met EyeSight en test onze andere safety features.

Voorbereid de winter in
Wat er allemaal mis kan zijn
Autorijden in het najaar brengt altijd risico’s met zich mee. Regen, gladde wegen en donkere dagen zorgen voor verminderd zicht en grip op de wegen. Daarom is het belangrijk de staat van uw auto goed op orde te hebben. Enkele oorzaken van pech tijdens de winter.
  • Weinig tot geen spanning op de accu, hierdoor start de auto de auto niet meer, juist met koudere temperaturen.
  • Defecte verlichting, besneeuwde verlichting, zien en gezien worden, juist tijdens de winterperiode. Verwijder altijd vorst en/of sneeuw van de verlichting
  • Versleten of vervuilde remmen
  • Onvoldoende profiel op de banden, wij adviseren een minimum van 5,0 mm om veilig te weg om te kunnen gaan.
 
Wat is mijn auto waard
Winterbandenseizoen
Even wisselen
We zitten momenteel weer volop in het winterbandenseizoen. Vanaf een temperatuur van 7 graden en lager is het zeer raadzaam om met winterbanden te rijden. Dit geeft meer grip op de weg, verminderd de slijtage van de profielen op de banden en verkort de remweg. Wij plannen graag voor u een winterbanden wissel afspraak in. Nog niet in het bezit van winterbanden? Wij adviseren u hier in graag.
 
ScanCoveryTrial 2017
Volgen
Vanaf vrijdag 6 januari rijdt Theo Wenting samen met Jaap Bakker één week kris kras door het prachtige Scandinavië voor de ScanCoveryTrial! Barre tochten, weinig zonlicht, ijs, vele kilometers (ruim 7000!) en temperaturen die tot wel -47 kunnen dalen! Dit allemaal voor het goede doel, Sravanavriendenvan.

Wilt u Theo steunen en/of volgen, dat kan via onderstaande link en binnenkort op RTL 7!
 
Beeld zegt meer dan 1000 woorden, deze moet je zien en rijden 
wow, wat een plaatje
SUBARU XV 2.0 LUXURY CVT AWD, bouwjaar 2014 en heeft nu 45.126 km gereden. De auto verkeert in nieuwstaat. Zeer mooie complete auto, 6 maanden Bovag garantie, 12 maanden Bovag mobiliteitsgarantie. Inruil en financiering is mogelijk. Volledige onderhoudshistorie aanwezig.
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.