Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Het is weer bijna tijd en een wereldpremière in Genève!

Facbook Twitter LinkedIn
Ze mogen er weer bijna op: de zomerbanden
Het wordt weer lente
We staan weer aan de vooravond van de wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Plan tijdig uw afspraak in en voorkom lange wachttijden. Waarom tijdig de zomerbanden monteren? De belangrijkste redenen:

✔ Boven de 7 graden meer grip ten opzichte van winterbanden
✔ Boven de 7 graden betere wegligging ten opzichte van winterbanden
✔ Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen
✔ Een tijdige wissel voorkomt wachttijden

Wereldpremière nieuwe Subaru XV in Genève
sportieve crossover
Subaru heeft op de Genève Motorshow de geheel nieuwe Subaru XV gepresenteerd. De Subaru XV is een sportieve crossover die compacte buitenafmetingen combineert met de veelzijdigheid van een SUV en verrassend veel binnenruimte. Subaru's geprezen Symmetrical All-Wheel Drive maakt de crossover SUV geschikt voor een veelvoud van omstandigheden, van de stad tot en met het platteland.

APK-keuringen
niet vergeten!
Denkt u alstublieft tijdig aan het maken van een afspraak voor uw APK-keuring. Helaas hebben we via één van onze klanten moeten horen dat zij een boete van de RDW hebben ontvangen nadat zij 1 dag te laat waren met het keuren van de auto. Toch erg zonde van die 130 euro aan boete! 

Nog even goed om te weten, de kosten voor een volledige APK-keuring zijn slechts € 25,- all-in. Voert u de APK uit in combinatie met een onderhoudsbeurt? Dan is deze gratis! U betaalt dan alleen de wettelijk verplichte afmeldkosten. Wij nemen tijdig contact met u op d.m.v. een belletje en/of een brief, maar uiteraard wordt u ook benaderd door de RDW.
 
Wat is mijn auto waard
Hoe lang gaat een autoband mee?
Voor uw veiligheid
Een band bestaat uit verschillende soorten rubber en vele andere materialen. Al deze materialen verouderen naarmate de jaren verstrijken en soms kan er sprake zijn van een onderhuidse beschadiging. De veroudering van een band is dus niet alleen afhankelijk van de leeftijd, maar ook van andere factoren zoals het aantal gereden kilometers, de rijstijl en de bandenspanning.

Ons advies: als de minimale profieldiepte zes jaar na de eerste ingebruikname (dus niet na de productiedatum) nog niet is bereikt, laat de banden dan jaarlijks door ons controleren. Zijn de banden tien jaar of langer in gebruik, dan is vervanging aan te raden. 

Automobielbedrijf Th. Wenting B.V. komt in actie voor 
Een hulphond vergeet geen kind
Wij gaan d'r voor!
Wat een ge­wel­di­ge ac­tie van Lionsclub Doetinchem - de Graaf­schap! Op 16 juni a.s. wordt er een autotoertocht georganiseerd voor het goede doel. Wij zul­len deze toer­tocht rij­den met een fan­tas­ti­sche old­ti­mer, de Daim­ler Dou­ble Six voor Hulphond Nederland! Om deze middag tot een groot succes te maken, hebben wij uw hulp nodig. Ons streefbedrag is om € 1.000,- op te halen. Alle donaties zijn welkom! Helpt u mee?

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.