Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Leuke evenementen, mis ze niet.

Facbook Twitter LinkedIn
Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag
zijn wij gesloten
De Groene Dagen – 23, 24 en 25 juni 2017
Landgoed Middachten (de Steeg)
wij zijn erbij!
De Groene Dagen voor Jacht, en buitenleven is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot hét outdoor event voor iedereen met een passie voor jacht, natuur en terreinbeheer. Dit evenement is ingericht voor het hele gezin en vindt dit jaar voor de de 8e keer plaats met als extra thema, de hond! 

Er zullen diverse workshops gehouden worden, er is een complete culinaire hoek en er zullen vele standhouders aanwezig zijn binnen het segment. Zo ook, Automobielbedrijf Th.Wenting B.V. Wij zullen 3 dagen exposeren met de mooiste Subaru modellen en mogelijkheden, speciaal voor de gelegenheid hebben wij een Forester in een jagersgroene kleur laten wrappen en voorzien van vele extra’s om de jagersbeleving compleet te maken!

Achterhoeks Open 2017 – 10, 11 en 12 juni 2017 
Golfclub ’t Zelle (Hengelo)
doet u mee?
Golfclub 't Zelle organiseert dit jaar voor de 11e keer het jaarlijks terugkerend golf toernooi voor amateurs, het Achterhoeks Open! Automobielbedrijf Th.Wenting B.V. zal de exclusieve hoofdsponsor zijn op dit toernooi! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op.

De voorrondes vinden plaats op 10, 11 en 12 juni. De finale wordt gespeelt op zaterdag 17 juni. U bent van harte welkom!

Wat is mijn auto waard
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.