Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Subaru Acties: Ook Subaru kan stunten!

Facbook Twitter LinkedIn
Subaru levert alle modellen* met gratis automaat
gratis automaat
Wie een Subaru XV, Forester, Outback of Levorg koopt, krijgt van Subaru gratis de beschikking over de Lineartronic CVT automatische transmissie.

Deze moderne automatische transmissie van Subaru is zuiniger, comfortabeler en stiller dan een handgeschakelde versnellingsbak. Omdat de transmissie niet gebonden is aan een vast aantal verzetten, heeft de motor altijd het optimale toerental voor de omstandigheid op dat moment. Meer informatie? Kom dan bij ons langs. De koffie staat voor u klaar! 

*Met uitzondering van de Subaru WRX STI. De Subaru BRZ beschikt over een (gratis) conventionele automatische versnellingsbak.

De Groene Dagen – 23, 24 en 25 juni 2017
Landgoed Middachten (de Steeg)

De Groene Dagen voor Jacht, en buitenleven is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot hét outdoor event voor iedereen met een passie voor jacht, natuur en terreinbeheer. Dit evenement is ingericht voor het hele gezin en vindt dit jaar voor de de 8e keer plaats met als extra thema, de hond!

Er zullen diverse workshops gehouden worden, er is een complete culinaire hoek en er zullen vele standhouders aanwezig zijn binnen het segment. Zo ook, Automobielbedrijf Th.Wenting B.V. Wij zullen 3 dagen exposeren met de mooiste Subaru modellen en mogelijkheden, speciaal voor de gelegenheid hebben wij een Forester in een jagersgroene kleur laten wrappen en voorzien van vele extra’s om de jagersbeleving compleet te maken!


Zomer en regen, geen fijne combinatie
Voor uw veiligheid
Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even de ruitenwissers aan om al die vliegjes eraf te halen en vervolgens is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof.

Kom even langs, dan controleren wij het direct voor u.
Autoverzekering: mag mijn kind in mijn auto rijden?
wat is wijsheid?
Heeft uw kind zijn/haar rijbewijs gehaald? Dan komt onherroepelijk de vraag of hij/zij in uw auto mag rijden. Maar hoe werkt dat met de autoverzekering? Valt het binnen de dekking van uw autoverzekering als uw zoon of dochter per ongeluk een muurtje raakt?

Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
wees alert!
Zet u uw handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl u achter het stuur zit! U staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand de ruit in en pakt uw tas van de passagiersstoel.

Zet uw handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. U voorkomt hiermee een hoop ellende.
Extreem lage rente: 3,6% bij 36 maanden financiering
Let op!
Hoe extremer het terrein, hoe meer thuis een Subaru zich voelt. Dat geldt voor een sportieve Subaru, die zich onderscheidt in rally’s. Maar ook voor de All-Wheel Drive SUV, die de ideale trekauto is.

Daarbij doet Subaru Financial Services u nu een onderscheidend aanbod. De aanschaf van een nieuwe of gebruikte Subaru financiert u met het Subaru Betaalplan tegen een financieringsrente van 4,8% bij 48 maanden. En zelfs tegen maar 3,6% bij 36 maanden!
Wat is mijn auto waard
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.