Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

De nieuwe Subaru Forester met groot voordeel!

Facbook Twitter LinkedIn
Profiteer van extra zomervoordeel 
bij Automobielbedrijf Th. Wenting in Doetinchem
tijdelijk gratis trekhaak en navigatie
Met een nieuwe Subaru Forester op vakantie, inclusief een fikse korting, wie wil dat niet? Automobielbedrijf Th. Wenting in Doetinchem maakt het mogelijk. Het bedrijf heeft de hand weten te leggen op een beperkt aantal gloednieuwe Foresters, met standaard automatische transmissie en permanente vierwielaandrijving. Bovendien wordt de Forester nu geleverd met gratis trekhaak en Starlink navigatiesysteem.

Normaal rijklaar € 42.015,00. Nu voor € 37.450,00. Uw voordeel: 4.565,00.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op of plan een proefrit, de voorraad is namelijk beperkt.

* Zolang de voorraad strekt.
Wat is mijn auto waard
Subaru Forester testdagen: 25 augustus - 22 september
Test hem zelf
Wij nodigen u van harte uit! Vanaf 25 augustus a.s. vinden de testdagen plaats van de Subaru Forester - model 2018 met Eye-Sight! Zelf zijn wij super enthousiast over deze toevoeging aan het toch al rotsvaste model. Graag laten wij u zien waarom.
Kosten besparen?
even controleren
De rolweerstand van een band heeft een aanzienlijke invloed op het verbruik van uw auto. Voor een gunstig brandstofverbruik is de juiste bandenspanning van groot belang, maar minstens zo belangrijk is de juiste uitlijning van de autobanden. Aan de volgende kenmerken kunt u herkennen wanneer de banden uitgelijnd moeten worden:
  • Buitensporige of onregelmatige bandenslijtage.
  • De auto trekt naar links of naar rechts.
  • Het stuurwiel trilt en/of schudt.
  • Het stuurwiel staat niet recht bij het rechtuit rijden.
Twijfelt u of uw banden goed zijn uitgelijnd, maak dan een afspraak. We controleren het graag voor u. 

Voor als de scholen binnenkort beginnen
Belangrijk!
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.
Nederland heeft 14 nieuwe verkeersborden
meer duidelijkheid
Per 1 juli 2017 zijn 14 nieuwe verkeersborden ingevoerd. De nieuwe borden zijn bedoeld om meer duidelijkheid te bieden aan weggebruikers in bepaalde situaties. Met de nieuwe borden kunnen tram- of busbanen en de combinatie hiervan beter worden aangegeven. Ook moeten de borden meer duidelijkheid geven over passeerstroken voor landbouwvoertuigen en uitwijkmogelijkheden bij smalle wegen.

Auto van de maand
TOYOTA YARIS Hatchback 5 drs
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze TOYOTA YARIS Hatchback 5 drs – 1.5 FULL HYBRID DYNAMIC. De auto wordt afgeleverd met een set winterbanden incl. zwarte velgen.

Bouwjaar 2012, 43.350 km, Prijs € 13.950,-.

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.