Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Prijzen zijn bekend | Mis het niet en veel nieuws in Frankfurt.

Facbook Twitter LinkedIn
De prijzen en uitvoeringen nieuwe Impreza zijn bekend
het is bekend
Subaru heeft de prijzen van de nieuwe Subaru Impreza bekendgemaakt. De nieuwe vijfdeurs hatchback in het C-segment wordt leverbaar in drie uitvoeringen. De reeks begint met de  € 27.595,- kostende 1.6i Pure en loopt door tot € 34.595,- voor de zeer complete Premium-uitvoering.

De 1.6i Comfort kost € 31.395.- Welke versie ook wordt gekozen; symmetrische vierwielaandrijving, Lineartronic automaat en Subaru’s innovatieve en bekroonde EyeSight-hulpsysteem zijn standaard.
Wat is mijn auto waard
Subaru Forester testdagen: tot 30 september a.s.
Mis het niet!
De Subaru NL testdagen zijn in volle gang! Tot 30 september a.s. is het nog mogelijk de Subaru Forester - model 2018 met Eye-Sight te testen. Zelf zijn wij super enthousiast over deze toevoeging aan het toch al rotsvaste model. Wij nodigen u van harte uit!

Subaru met veel nieuws naar 67e editie van internationale autotentoonstelling van Frankfurt
veel nieuws
Subaru Europe maakt onlangs bekend dat de volledig nieuwe Impreza zijn Europese debuut zal beleven op de 67e editie van de internationale autotentoonstelling van Frankfurt die van 14 tot en met 24 september wordt gehouden.

Controle van uw ruitenwissers
Voor uw veiligheid
Als uw ruitenwissers het raam niet meer voldoende schoonmaken, piepen of strepen vertonen, dan wordt het tijd om uw ruitenwissers te vervangen. Vaak is het ook aan de ruitenwisser zelf te zien wanneer deze versleten is. De ruitenwissers vertonen dan droogtescheurtjes, of het rubber laat aan de buitenkant van de ruitenwisser los. Ruitenwissers zijn autotype afhankelijk. Let er dus op dat de nieuwe ruitenwissers geschikt zijn voor uw auto.

Wilt u de ruitenwissers laten controleren? Rij dan even langs of maak een afspraak.
Vraag van een klant: Twee winterbanden en twee zomerbanden?
doe het niet!
Het antwoord is heel simpel: dit is ronduit onveilig. Het zijn verschillende banden met verschillende eigenschappen. Ook de niet aangedreven wielen hebben een belangrijke functie bij de wegligging en stabiliteit van de auto. Een verschil in (zijdelingse) grip tussen aangedreven en niet aangedreven wielen zal de stabiliteit van de auto ernstig in gevaar brengen. Bespaar niet op grip en veiligheid!
Auto van de maand
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze MINI CLUBMAN Stationwagon 5 drs – Clubman Cooper 1.6 16V Pepper Navi.

Bouwjaar 2008, 70.229 km, Prijs € 10.950,-.

Kom gerust eens aan en ervaar het zelf.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.