Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Let op profiteer nu het nog kan. | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Theo Wenting
Volg ons op:
Facbook Twitter LinkedIn
Theo Wenting
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
De volledige nieuwe Impreza
De volledig nieuwe Impreza is het eerste model dat deel uitmaakt van het Prominence 2020 lange termijnplan zoals door het management van Subaru is gedefinieerd.  Een microsite over de show en het model is per vandaag geopend op de website van Subaru Global.
 
Wat is mijn auto waard
Theo Wenting Top Occasions
De zomer komt eraan. En wij brengen u het zonnetje
BMW Z4 
ROADSTER 3.0I
FIAT 500 1.2 Lounge 
Cabriolet Automaat
Het belang van een juist oliepeil
De gevolgen van een te laag oliepeil zijn ernstig. Olie heeft een smerende werking die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld zuigers en kleppen van een motor langs elkaar bewegen met zo min mogelijk wrijving en slijtage. Olie heeft ook een verkoelende werking. Zonder smering is er teveel wrijving. De temperatuur loopt op en de kans bestaat dat onderdelen aan elkaar plakken en beschadigd raken. In het ergste geval kan de motor zelfs helemaal vastlopen. Zorg dus voor een juist oliepeil.

Pas bij een zeer laag oliepeil gaat het rode indicatielampje branden. Zet uw auto dan direct, maar wel veilig, aan de kant van de weg en vul olie bij. Laat bij twijfel regelmatig uw olie checken.

Extra ruimte nodig?
Uw ideale auto kan nog zo klein zijn, ook u heeft wel eens behoefte aan een beetje meer ruimte. Zeker in de lente of zomer. Dat kan simpel opgelost worden. Monteer een trekhaak. Al is het maar om een fiets mee te nemen. Hoeveel extra ruimte of bagage u mee kunt nemen is uiteraard afhankelijk van het aanhangergewicht dat uw auto mag trekken.

Heeft u nog geen trekhaak? Vraag dan de mogelijkheden

Veelgestelde vragen milieusticker Duitsland
Als u met de auto naar Duitsland reist dan zijn er voor diverse gebieden de zogenaamde milieuzones. In Duitsland ook wel de “Umweltzones” genoemd. Deze zones kunt u echter alleen in als uw auto voorzien is van een milieusticker die voor de bewuste milieuzone is toegestaan.
Let extra op de afstelling van autogordels bij kleine kinderen
Stel voor kleine kinderen de gordels achterin de auto zo laag mogelijk af. Dit om te voorkomen dat de gordel tegen de hals van het kind schuurt. Bij een aanrijding voorkomt dit schaafwonden of nog erger! 

Daarnaast is het bij lange reizen een stuk comfortabeler voor uw kind of kleinkind.
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
LikeTwitterPinterestForward
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.