Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Voorbereid op padBekijk de e-mail online 

Facbook Twitter LinkedIn
Nieuwe modellen voor 2016 > Bekijk hier de mogelijkheden
Ze staan nu bij ons in de showroom de eerste nieuwe BTC ‎scooters‬. Komt langs en laat u verrassen.
De scooters zijn leverbaar vanaf € 899,00. 
Betaalbare scooters die voldoen aan onze en Europese kwaliteitseisen

Onderhoud en de vakantie
U heeft ze vast wel eens zien staan, net over de grens en dan al met pech op de vluchtstrook. Kom zelf niet voor verrassingen te staan en laat vóór vertrek uw auto even nalopen. 100% garantie geven dat er niets gebeurt lukt helaas niet, maar we kunnen wel het meeste voorkomen. Denk aan het juiste niveau koelvloeistof, juiste hoeveelheid olie, controle van de leeftijd van de banden (ook van uw caravan of aanhanger) en controle van diverse filters.

Wat is mijn auto waard
Fris in de auto is veiliger
Wordt uw airco niet meer zo koel als voorheen? Een tekort aan koudemiddel kan ertoe leiden dat de compressor beschadigd raakt. De kosten van de reparatie kunnen hierdoor hoog oplopen! U kunt dit simpel voorkomen door jaarlijks een airco-onderhoud te laten uitvoeren.

Ruikt u een muffe geur zodra u de airco aanzet? Na verloop van tijd hechten bacteriën en schimmels zich in het systeem die deze muffe lucht veroorzaken. Niet fris, én niet goed voor uw gezondheid! Maak een afspraak voor airco-onderhoud.


Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Zet jij je handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl je achter het stuur zit! Je staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand je ruit in en pakt je tas van de passagiersstoel.

Zet je handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. Je voorkomt hiermee een hoop ellende.


Het belang van de breekkabel van de aanhangwagen of caravan
De zomervakantie komt er alweer bijna aan en veel Nederlanders kijken ernaar uit om met de caravan of tenttrailer op pad te gaan. Zo ook veel van onze klanten. Daarom deze keer een uitleg over de juiste wijze van aankoppelen van de caravan of aanhangwagen met de breekkabel.

Dit filmpje van BOVAG legt nog eens haarfijn uit waarom de breekkabel zo belangrijk is.


Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.