Onderwerp: Nieuws van Theo Wenting

Ga voorbereid op padBekijk de e-mail online 

Facbook Twitter LinkedIn
Wenting Scooters, maximale mobiliteit
BTC is het Nederlandse scootermerk dat intussen al meer dan 10 jaar actief is op zowel de nationale als internationale scootermarkt. Wij bieden u een breed scala modellen, voor ieder wat wils!

Terug van vakantie? Een tweetal tips..
Bent u met de auto op vakantie geweest? Dan hebben wij voor u een tweetal tips, waarmee u kosten bespaart én veilig blijft rijden:
  1. Check bij terugkomst de bandenspanning van uw auto. Een juiste bandenspanning is veiliger en scheelt al snel 5-10% brandstof.
  2. Haal de dakkoffer en/of dakdragers snel van de auto af. Dit scheelt al gauw 10% in de brandstofkosten.
Wilt u de bandenspanning laten controleren? Rij even langs, we checken het graag voor u.


Wat is mijn auto waard
Overdag een lagere snelheid dan ’s avonds en ’s nachts
Er zijn snelwegen waar overdag een lagere snelheid geldt dan ’s avonds en ’s nachts. Dit zijn snelwegen met een variabele snelheid. Om de toegestane snelheid aan te geven, zijn de snelheidsborden voorzien van een tijdvenster, namelijk 6-19h. Dit betekent dat tussen 6 uur en 19 uur de snelheid gereden mag worden die aangegeven wordt (100 of 120). Buiten dit tijdvenster (dus tussen 19 uur en 6 uur) mag u dan 130 km/h rijden, de wettelijke maximumsnelheid.

Eén op de vier auto’s rijdt met één of meer versleten schokdempers
Als één of meerdere onderdelen uit de veiligheidsdriehoek (sturen, stoppen, stabiliteit) een defect vertoont dan werken andere onderdelen ook niet meer goed.

Als bijvoorbeeld de schokdempers defect zijn, hebben de banden minder goed contact met de weg, werken de remmen minder efficiënt en is het moeilijker om de auto onder controle te houden. Twijfelt u aan de schokdempers van uw auto of wilt u deze even laten controleren, kom dan langs.

Ruimte, hoge zit, trekkracht en weinig km's
SUBARU FORESTER CVT AWD, bouwjaar 2015 en heeft nu 20.712 km gereden. Auto verkeert in nieuwstaat, fabrieks- en mobiliteitsgarantie t/m april 2018. Trekgewicht 2000 KG.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent leasen, financieren of inruil op deze auto, neem dan even contact met ons op. We maken graag een berekening voor u.

Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.