Onderwerp: Nieuwsbericht van Theo Wenting

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.

Facbook Twitter LinkedIn
Beste klant,

De wereld is de laatste weken erg veranderd, maar heel langzaamaan begint het gewone leven weer op te starten. Kinderen kunnen weer naar school en mogen weer gaan sporten. Het openbaar vervoer gaat ook weer meer rijden. De NS zet meer treinen in, alleen denkt men na over een nieuwe invulling en meer ruimte per persoon.

In landen om ons heen horen en zien we dat er steeds meer auto's worden gekocht om de individuele vrijheid te behouden en minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook wij merken dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Vele klanten maken gebruik van de services die wij aanbieden, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Fijn ook dat we u deze maand weer kunnen voorzien van een nieuwsbrief. Dit keer met handige tips, leuke weetjes en interessante feiten rondom de auto.

Wij wensen u veel leesplezier. Pas goed op uzelf en zorg voor elkaar!


Theo Wenting en medewerkers.

De zomercheck
Goed voorbereid
Gaan we wel of niet op vakantie? En als we gaan, waar gaan we dan naartoe? Het buitenland of in eigen land? Niemand die het op dit moment weet. Maar op het moment dat we op pad mogen, is het belangrijk dat uw auto er klaar voor is. Veel auto’s staan al enige tijd stil en een kleine check vooraf is zeer verstandig. Daarom bieden wij u de zomercheck aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor slechts € 14,95 controleren we de meest vitale onderdelen en vloeistoffen van uw auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt dan melden we u dat vooraf.
Extra beschermlaag van de lak voor nieuwe en gebruikte Subaru’s
Subaru Glass Coating maakt waxen overbodig
Ook als een auto even wat minder wordt gebruikt, kan zijn glimmende lak ten prooi vallen aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan pollen, hars van de bomen, stof, regen en natuurlijk zonlicht. Eigenaren van een nieuwe of gebruikte Subaru kunnen hun trotse bezit beschermen met Subaru Glass Coating, een soort pantserlaag voor de lak. Subaru Glass Coating wordt eenmalig aangebracht en geeft vijf jaar lang garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak, niet alleen voor nieuwe maar ook voor gebruikte Subaru’s. Zo blijft de auto mooi, ook als hij stilstaat.

Schone en frisse lucht in uw auto
Fris en veilig
Schone lucht en een aangenaam klimaat in uw auto is belangrijk voor uw comfort, rijplezier en gezondheid. Zeker nu! Te heet is immers niet plezierig, zoals te koud dat evenmin is. En wat te denken van onaangename geurtjes in de auto, of zelfs schimmels? Inderdaad, zaken waar niemand op zit te wachten.

Het is daarom belangrijk om de airconditioning van uw auto regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden met een speciale aircoreiniger. Inspectie van het interieurfilter gaat dan in een moeite mee. Regelmatig vervangen van dat filter zorgt ervoor dat bijvoorbeeld pollen beter worden tegengehouden en ook vieze luchtjes niet tot het interieur kunnen doordringen.

De banden lopen leeg
de juiste bandenspanning
Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zijn we meer aan huis gebonden en blijft de auto langer stilstaan. Het is dan ook belangrijk dat de bandenspanning goed in de gaten gehouden wordt. Wij kunnen deze veilig en makkelijk voor u controleren. Maak even een afspraak en rijd bij ons langs. U kunt in de auto blijven zitten. Een juiste bandenspanning zorgt voor:
  • Meer veiligheid. Zachte banden hebben tot gevolg dat uw auto minder grip heeft op het asfalt. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans en dus meer kans op schade (of erger).
  • Lager brandstofverbruik. Voldoende lucht in de banden zorgt voor een lager brandstofverbruik.
  • Minder slijtage. Te zachte banden leiden tot verkeerde slijtage, waardoor de banden een kortere levensduur hebben. In plaats van 50.000 kilometer rijdt u dan nog maar 40.000 kilometer met een set banden.
Hoe maak je het interieur van de auto schoon?
Als een professional
Geschikt zijn simpelweg water en zeep, maar ook schoonmaakmiddelen op alcoholbasis. Die kunt u gebruiken om het stuurwiel, de schakelpook, de richtingaanwijzers, het dashboard, maar ook de stoelbekleding mee te ontsmetten. Gebruik voor leren bekleding liever alleen water en zeep (niet te veel water), omdat alcohol de beschermende coating kan aantasten.

Wilt u uw auto professioneel laten reinigen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat is mijn auto waard
Bent u op zoek naar een andere auto?
Wilt u proefrijden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij zetten de auto graag voor u klaar.
Mitsubishi ASX
1.6 Cleartec Bright+ | Trekhaak | Navigatie | Camera


Bouwjaar: 2017 Prijs: € 18.745
BMW 1 Serie
118i Centennial Executive Navigatie | PDC| ECC | Automaat

Bouwjaar: 2016 Prijs€ 18.945Subaru Outback
2.5i Premium CVT AWD Leer | Apple Carplay | Android | ECC | opendak

Bouwjaar: 2019 Prijs: € 41.750Subaru Forester
2.0D Comfort CVT AWD | Trekhaak | Navigatie | Automaat

Bouwjaar: 2015 Prijs: € 17.945Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9! Wat vond u van uw bezoek aan Automobielbedrijf Th. Wenting b.v.? We horen het graag!
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.