Onderwerp: Nieuwsbrief Automobielbedrijf Theo Wenting

Klaar voor vertrek. | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Theo Wenting
Volg ons op:
Facbook Twitter LinkedIn
Theo Wenting
SUBARU XV NU STANDAARD AUTOMAAT
Wie een Subaru XV koopt, krijgt van Subaru standaard de Lineartronic CVT automatische transmissie. Dit betekent dat u altijd beschikt over het optimale comfort van een geavanceerde traploze transmissie.

De Lineartronic CVT automaat is leverbaar in combinatie met de krachtige 1.6 en 2.0 benzinemotoren. Neem voor meer informatie of voor het afspreken van een proefrit even contact met ons op.
Wat is mijn auto waard
Voor op vakantie?
De Nimoto Handy biedt een unieke combinatie tussen het comfort van elektrische trapondersteuning en het gebruiksgemak van een compacte en kwalitatief hoogwaardige vouwfiets.

De Handy is verkrijgbaar als dames- en herenmodel in verschillende kleurstellingen. De lichtgewicht accu is uitneembaar en met de bijgeleverde acculader snel op te laden.

Nu van € 929,- voor € 727,-
Gratis bandencheck, beter voor je banden!
In Nederland rijden steeds meer auto’s rond met banden die in slechte staat verkeren en bijvoorbeeld te weinig profieldiepte hebben.

Veel automobilisten lijken zich onvoldoende bewust van de gevaren die dit kan opleveren, ook voor medeweggebruikers. Geen afspraak nodig u bent welkom.
Uw vakantie planning? Voorkom stress
We staan weer aan de vooravond zomervakanties. De vakantiestress begint de kop op te steken. Hebben we alles gereed voor vertrek?

Vergeet de auto niet, die moet aan het werk tijdens de vakantie. Zorg dat deze ook vakantie klaar is en voorkom stress onderweg.
(TIP) Rijden in de bergen
De zomer is weer in aantocht en veel mensen hebben inmiddels vakantieplannen gemaakt. Heeft u plannen om deze zomer met de auto richting of misschien zelfs in de bergen te rijden, zorg dan dat u goed voorbereid bent.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Lees onze tips hoe u ongelukken kunt voorkomen en zo veilig mogelijk in de bergen rijdt..
Wenting Occasions
Werkplaats afspraak
Spaarkaartenactie
 
LikeTwitterPinterestForward
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.