Onderwerp: Nieuwsbrief van Automobielbedrijf Theo Wenting

Maak uw auto winterklaar
Bekijk hier de nieuwsbrief online 
Nieuwsbrief Theo Wenting
LikeTwitterForward
Zomerbanden even laten rusten
Een oostelijke wind voert steeds koudere lucht aan waarin de temperaturen omlaag gaan. Eind deze week ligt het kwik zowel overdag als 's nachts onder normaal. Er is kans op lichte vorst en een vlok sneeuw is niet uitgesloten. De maxima komen in het weekeinde op een graad of 3-4 te liggen en 's nachts onder nul.

Nog geen winterbanden? Neem even contact op
Compleet nieuwe Subaru Outback
 Zo dat is gaaf
Subaru lanceert zeer binnenkort de volledig nieuwe Outback in Europa met Subaru’s EyeSight, een systeem dat de bestuurder ondersteunt tijdens het rijden en werkt als een extra paar ogen. Het is voor het eerst dat EyeSight beschikbaar is op een model in Europa. De technologie kan worden gezien als Subaru's belangrijkste stap in botspreventie sinds de introductie van Symmetrical All-Wheel Drive.
Hoe zat dat ook alweer?
Waar
Heeft u ook al weer zo'n zin in de wintersport?
Hoe zat het ook alweer?

Zijn winterbanden nu wel of niet verplicht op uw vakantiebestemming?

Hier een handig kaartje met alle wintersport gebieden van Europa, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen!
Voorkom beslagen ramen
Het klinkt misschien een beetje raar, maar ook bij temperaturen onder 10C is het verstandig de airco te gebruiken. Hierdoor zullen de ramen eerder vrij zijn van condens.

Richt vervolgens de luchtstroom naar de voorruit en zet de aanjager op de maximale snelheid. Als u een automatische airco heeft gebeurt dit vaak automatisch. Wanneer u geen beslagen ruiten meer heeft is het zicht rondom beter.
APK is geen onderhoud
APK is een moment opname. Hoe staat uw auto ervoor op het moment dat deze wordt aangeboden voor de APK keuring. Op basis van de APK keuringen kunnen we een top 3 halen waar auto’s op worden afgekeurd.
Op nummer 1 staan de banden, onvoldoende profiel. Let op het wettelijk minimum is 1,6 mm gemeten over 75% van het oppervlak. Dit is gezien de natte dagen niet aan te raden.

Op nummer 2 Stofhoes van de aandrijfas dicht niet af. Wanneer er vuil en water in kan komen slijten de draaiende delen snel en dat kan tot gevaarlijke situaties lijden.

Op nummer 3 Werking/ toestand verplicht licht/ retrorefelector, lampjes die kapot zijn of een retroreflector die niet naar behoren functioneert.

Laat uw auto APK keuren of kom langs om voor een kleine check op bovenstaande punten. Ook als uw auto nog niet aan een keuring toe is kunt u het ons laten controleren. Ga veilig de winterse dagen tegemoet.
Voor de kleine beurs
 Leuk
DAIHATSU CUORE Tokyo
stuurbekr. Airbag.
 
KM Stand: 124.000 km
Bouwjaar: 2004
Prijs: € 3.450,-

Zeer nette auto voor z'n leeftijd
Wenting Occasions
Werkplaats afspraak
Spaarkaartenactie
 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.