Onderwerp: We nodigen u graag uit

Subaru Ice Drive Experience-infoavond 8 november a.s.

Facbook Twitter LinkedIn
UITNODIGING
SUBARU ICE DRIVE EXPERIENCE-INFOAVOND
8 NOVEMBER A.S.
Als Subaru-rijder hebt u een streepje voor op bestuurders van alle andere merken. Want uw auto is uitgerust met All-Wheel Drive, een groot aantal passieve veiligheidssystemen en voorzien van minstens zo veel actieve veiligheid. Dat de herfst nadert en daarmee minder ideale weersomstandigheden op de loer liggen, deert u niet. Uw Subaru beschermt u onder alle omstandigheden en is niet bang voor regen, sneeuw en gladheid

Met die veilige gedachte als basis nodigen wij u van harte uit voor de: 

Subaru Ice Drive Experience-infoavond 
Donderdag 8 november van 19:00 uur - 21:30 uur
Automobielbedrijf Th. Wenting in Doetinchem

Een gezellige avond in de showroom, waarbij uw favoriete automerk centraal staat en u als eerste op de hoogte wordt gebracht van een aantal nieuwtjes, activiteiten en ontwikkelingen rond Subaru.

Subaru Ice Drive Experience
Een unieke ervaring in Lapland: dat is de Subaru Ice Drive Experience. Centraal staat het rijden in een Subaru op sneeuw en ijs onder leiding van deskundige instructeurs, die van u een betere chauffeur maken. Daarnaast gaat u op sneeuwscootersafari en verkent u het witte landschap per traditionele hondeslede, voortgetrokken door husky's.

De Subaru Ice Drive Experience is exclusief voor Subaru-rijders en meestal snel volgeboekt: zorg dus dat u de infoavond niet mist en schrijf u snel in. Door op onderstaande button te klikken kunt u zich via e-mail aanmelden. Vermeld daarin uw naam en het totaal aantal personen dat de infoavond komt bezoeken.
Subaru Winter Editions
Besluit u nog voor de winter invalt een nieuwe Subaru XV, Forester of Outback aan te schaffen, dan kunt u kiezen voor een Winter Edition. Voor slechts € 895,- extra wordt de auto voorzien van een extra set lichtmetalen velgen (incl. TPMS) met winterbanden, een rubber mattenset en een rubberen beschermmat in de kofferruimte. Uw voordeel op dit pakket bedraagt meer dan € 1.000,-. Maar wees snel, want het aantal Winter Editions is beperkt.
Subaru XV 2.0i
Kijk bij ons in de showroom meteen even naar de nieuwe Subaru XV 2.0i, de laatste aanwinst in het modellenprogramma. De extra krachtige boxermotor maakt de al heel veelzijdige XV nog breder inzetbaar, bijvoorbeeld als caravan- of trailertrekker. 
Op de infoavond zullen we u bovendien meenemen in de toekomst van Subaru, want tijdens en na de komende winter staat er weer veel te gebeuren bij het merk.

Kortom, genoeg redenen om de infoavond op 8 november aanstaande bij ons in de showroom niet te willen missen. U bent van harte welkom van 19:00 - 21:30 uur.
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Facbook Twitter LinkedIn
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.