Onderwerp: Wintertips van Theo Wenting

Voorbereiding en nog meer nieuws van Theo Wenting

Facbook Twitter LinkedIn
Wintertip 1: Scandinavische aanbieding
Lekker warm
De Subaru Forester is weer veilig in het land! Theo heeft samen met vriend Jaap Bakker, de ScanCoveryTrail uitgereden dwars door Scaninavië. (In één van de onderstaande artikelen is hier meer over te lezen) Speciaal voor deze tocht is er een “motor voorverwarming van Webasto” ingebouwd. Deze is niet gebruikt maar bieden wij u graag aan voor een gereduceerd tarief van € 599,-

Wintertip 2: Voor de komende wintersportvakanties
voor op vakantie
Steeds meer landen kennen verkeersregels over het gebruik van winterbanden. Omdat die per land verschillen, kunt u hier een overzicht van de regels voor het gebruik van winterbanden - en ook sneeuwkettingen en spijkerbanden - per land bekijken.
 
Wat is mijn auto waard
Servicegericht bellen
Service
Vanaf september 2016 zijn wij begonnen met het actief nabellen van onze klanten. Als extra herinnering en service bieden wij u aan, om waar nodig de afspraak met ons in te plannen. Mochten er opmerkingen en/of vragen zijn dan proberen Merel & Theo u hier zo goed mogelijk mee te helpen. 

Wij zullen u onder andere bellen voor APK keuringen & onderhoudsafspraken, maar ook om u te attenderen aan de afloop datum van de mobiliteitsgarantie oftewel, “de pechhulp”. Juist in tijden waar veel dingen snel en gehaast zijn, willen wij graag het persoonlijk contact met u centraal houden. Wij hopen dat u onze telefonische service daarom weet te waarderen.”
 
Wij zijn op zoek > bekijk hier de vacature
Dwars door Scandinavië met min 47
Best koud
Theo Wenting en Jaap Bakker gingen vrijdag 6 januari om 14.00 uur bij 't Heuveltje in Beek van start met de 7de editie van de ScanCoveryTrial, een autotoertocht van ruim 7000 kilometer dwars door Scandinavië. Een beproeving met ijs, sneeuw en temperaturen die kunnen dalen tot min 47 graden Celsius.
 
Comfort, hoge zit, cruisen, weinig kilometers, 
deze moet je zien en rijden 
Gewoon goed
SUBARU XV 1.6I LUXURY CVT (AUTOMAAT) CRUISE CONTROLE, bouwjaar 2014 en heeft nu 22.770 km gereden. De auto verkeert in nieuwstaat. Zeer mooie complete auto, 6 maanden Bovag garantie, 12 maanden Bovag mobiliteitsgarantie. Inruil en financiering is mogelijk.
Vragen? Neem direct contact op: 0314-340000
Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.